Tájékoztatás szurkolóink számára

2024-04-04 11:37:47
Kisvárda FC

A miskolci rendőrség az alábbiakra hívja fel a figyelmet a szombati meccs kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság az alábbi közleményt juttatta el honlapunkhoz a szombati Diósgyőri VTK–Kisvárda Master Good (kezdés 16.30-kor) vendégszurkolóinak tájékoztatása kapcsán.

„Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szombaton 15.30 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező Kisvárda-szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy a 37-es számú főúton érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: 37-es számú főút - M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtója - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

Továbbá tájékoztatás, hogy a 37-es számú főút Miskolcra bevezető szakaszán az arnóti körforgalom előtti területen rendőri erők lesznek vezényelve annak érdekében, hogy szükség esetén elősegítsék az érkező vendégszurkolók biztonságos utazását a DVTK Stadionhoz."


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló