Tabellaszomszédok mérkőzése

2023-03-30 17:21:25
VLA

Az utánpótláshétvégét a DVSC-t fogadó U19-es csapatunk kezdi pénteken. BEHARANGOZÓ.

Elhalasztott mérkőzés és a korosztályos válogatott fellépései miatt két hétvégén is mérkőzés nélkül maradt U19-es csapatunk, amely pénteken lép ismét pályára. Az ellenfél a DVSC lesz, amely – egy mérkőzéssel többet játszva – egy helyezéssel és két ponttal előzi meg csapatunkat. Ezen lehet változtatni pénteken délután

Elhalasztott mérkőzés és a korosztályos válogatott fellépései miatt két hétvégén is mérkőzés nélkül maradt U19-es csapatunk, amely pénteken lép ismét pályára. Az ellenfél a DVSC lesz, amely – egy mérkőzéssel többet játszva – egy helyezéssel és két ponttal előzi meg csapatunkat. Ezen lehet változtatni pénteken délután.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 5. FORDULÓ

Péntek, 15.00: Várda LA (3.)–DVSC (2.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Elemeztük a Debrecent, nagyon jó és szervezett játékot láttunk tőle a védekezésben, támadásban pedig sok ötletet. Nekünk a saját játékunkat kellene maximálisan alkalmazni, hogy ilyen ellenféllel szemben itthon tudjuk tartani a három pontot. A fiúktól fegyelmezett játékot várok, hátul hiba nélkül le kellene hozni a mérkőzést, elöl pedig a kreatívitásra és a helyzetek kihasználására lesz szükség ahhoz, hogy hozni tudjuk a mérkőzést.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló