Tabellaszomszédok ellen zárnak

2021-12-01 10:19:49
Kisvárda FC

Több mint egyhónapos kényszerszünet után játszik újra U16-os csapatunk – BEHARANGOZÓ.

Október 29-én, Pakson játszott legutóbb bajnoki mérkőzést a Várda LA U16-os csapata, amely ezen a héten pótolja be az őszi szezonból hátralévő két meccsét. Ezeken a fellépéseken dől el, hogy megveti-e a lábát a csapat a felsőházi rájátszást érő első nyolc helyezés valamelyikén. Jelenleg a hatodik helyen állnak a kisvárdaiak, akik, ha földrajzi értelemben nem is, a tabellát nézve a szomszédiakkal játszanak még: előbb csütörtökön Szombathelyen, vasárnap pedig a Győr ellen hazai pályán.

Az első öt helyezett csapat már lejátszotta valamennyi mérkőzését, egyedül a mieinknek van két fordulónyi lemaradása. Ha jól jövünk ki ezekből a meccsekből, még jelentősen előreléphetünk a tabellán.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 11. FORDULÓ

Csütörtök, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (8.)–Várda LA (6.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – A kényszerű leállás előtt sikeres sorozaton voltunk túl, hiszen öt meccset abszolváltunk veretlenül. Ez a hosszú szünet nyilvánvalóan nem jött jól, de a betegséghullám valamilyen szinten minden csapatot érintett, ahogy bennünket is. Két mérkőzésünk van arra, hogy elérjük a célunkat, ezen a két találkozón a lehető legtöbb pontszámot kell elérnünk, mert nagyon sűrű a mezőny. Az alapvető cél az, hogy az első nyolcban végezzünk, a két fő rivális ellen tehetünk ezért, hiszen az egy-egy ponttal mögöttünk lévő csapatokkal találkozunk. Most még a szombathelyi mérkőzés a legfontosabb, de látjuk, hogy ideális esetben akár a harmadik helyen is zárhatunk.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló