Szurkolóink figyelmébe ajánljuk

2021-09-28 18:15:25
Kisvárda FC

Pénteki idegenbeli ellenfelünktől, a Budapest Honvédtól ezeket az információkat kaptuk.

Megkezdődött a belépők értékesítése a pénteki Bp. Honvéd–Kisvárda Master Good OTP Bank Liga-bajnokira. Az online jegyértékesítés a meccsjegy.mlsz.hu internetes felületen érhető el. Itt a vendégszektorba érvényes belépőket is meg lehet váltani. Ezek elővételben 1990, a helyszínen 2150 forintba kerülnek. A diák és nyugdíjas jegyek elővételben 1600, a helyszínen 1700 forintba kerülnek.

A 20 órakor kezdődő mérkőzés (melynek helyszíne a Puskás Ferenc utca 1-3. szám alatt található, nyáron átadott Bozsik Aréna, ahol most először lép pályára csapatunk) előtt 17 órakor nyit ki a vendégpénztár, kapunyitás 18 órakor. A vendégpénztárban csak készpénzzel, a stadionon belül a büfékben csak bankkártyával, vagy egyéb készpénzmentes módon lehet fizetni. A jegyvásárláshoz személyes adatokat nem kell megadni, viszont védettségi igazolvány és ahhoz tartozó a személyazonosságot igazoló fényképes dokumentum bemutatása szükséges a belépéskor.

A vendégszurkolói bejárat az Iparos utcából érhető el, parkolni korlátozott számban a szurkolói bejárat mellett, illetve a környező utcákban lehet a KRESZ-szabályok betartása mellett lehet.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló