Szurkolói tájékoztatás a Haladástól

2019-01-30 10:52:26
Kisvárda FC

A szombathelyi klubtól az alábbi, szurkolóknak szóló közleményt kaptuk, akik felkerekednek a hosszú útra, azok itt tájékozódhatnak.

„A Szombathelyi Haladás a tavaszi szezonban eltekint a névre szóló belépőjegyek kibocsátásától, így lesz ez a 2019. február 2-án 17 órakor kezdődő Haladás–Kisvárda Master Good mérkőzés esetén is.

Gyakorlati információk:

I. Jegyvásárlás

– 4 éves korig ingyenes a belépés.

– Klubkártya, futballkártya, arcképes igazolvány NEM kell a jegyvásárláshoz, személyes adatokat sem kell megadni.

– 800 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyeket a helyszínen és az

interneten értékesítenek

– A meccsjegy.mlsz.hu weboldal, a Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók a

jegyek, amelyek otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a sorban állása a stadion jegypénztárában. Jegyár: 1.200 Ft

– Minden más esetben, például helyszíni vásárlás esetén a belépő ára: 1.500 Ft

– a stadion vendégjegypénztárai 15:30 órakor nyitnak a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 16:15-ig érkezzenek meg a pénztárhoz

II Gépkocsi parkolás

A vendégszurkolók számára a stadiontól 200 m-re a Kenderesi úton áll rendelkezésre parkoló.

III. Beléptetés

– A vendégszektor jele: E

– Forgókapus beléptető rendszer üzemel a stadionban, amelyen a beléptetés 15:45 órakor fog kezdődni.

– Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépőt már felhasználták. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

IV. Szurkolók ellátása

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

V. Szurkolói magatartás

– Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

– Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

– Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a stadion rendjére, tisztaságára,állagára, segítsék a rendezők munkáját.”


Megértésüket megköszönve,

Szombathelyi Haladás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló