Szurkolói információk

2020-09-30 07:40:07
Kisvárda FC

Jegyértékesítési és egyéb tudnivalók a mezőkövesdi mérkőzésünk előtt.

Három hét kihagyás után NB I-es csapatunk szombaton bajnoki mérkőzést játszik, 17 órától a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként, a mezőkövesdi Városi Stadionban.

A vendéglátóinktól kapott információk alapján a jegyértékesítés már a vendégszektorba is elindult, oda elővételben, péntek 16 óráig 1100 forintos áron lehet megváltani a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu elérhetőség alatt, illetve szerdán 16 óráig valamint pénteken 8 és 15 óra között a kisvárdai elővételi jegypénztárunkban, a Városi Sportcsarnok földszintén is megvásárolhatók a mezőkövesdi meccsre érvényes jegyek. A mérkőzés napján, a helyszínen 1600 forintba kerülnek majd a belépők.

A 17 órakor kezdődő mérkőzést megelőzően a stadion kapuit 16 órakor, a pénztárak 13 órakor nyitnak, két vendégpénztár áll rendelkezésre. A vendégszektornál külön parkoló áll rendelkezésre.

A mezőkövesdi klub a jegyértékesítésnél nem tart igényt személyes adatok megvásárlására.

A jegyértékesítéssel kapcsolatos információ, hogy a Mol Fehérvár FC elleni meccsre megváltott belépők már csak szerdán, 16 óráig válthatók át ugyancsak a sportcsarnokban található jegyirodánkban a Ferencváros elleni hazai meccsünkre. Amennyiben ez nem történik meg, akkor automatikusan a Fehérvár elleni új időpontra marad érvényben.


Latest match
Budapest Honvéd
1-1
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Bozsik Aréna
2023-02-04 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló