Szurkolói információk az utolsó meccs előtt

2023-05-23 19:53:07
Kisvárda FC

Jegyvásárlási lehetőség, árak és a vendégszektor megközelíthetősége a kecskeméti évzáróra.

Az ezüstéremért hajtó Kecskeméti TE vendége lesz a hatodik helyezése megőrzésére készülő NB I-es csapatunk az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. A pénteken 18.15-től kezdődő összecsapásra telt ház, mintegy 5000 néző várható a Széktói Stadionban.

Ezzel összefüggésben a kecskeméti klub elöljárói azt az információt közölték szurkolóinkkal, hogy biztonsági okokból a vendégszektorba online nem értékesítenek belépőt. Ugyanakkor Kisvárdán, a belvárosi szurkolói shopban megválthatók a belépők a kecskeméti mérkőzésre, a meccsnapon a helyszínen pedig ugyancsak kinyit a vendégpénztár, és személyesen mindkét helyen lehetőség van a jegyvásárlásra. A mérkőzés napján 16:45-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

A vendégszektorba 2000 forintba kerül a normál belépő, a 18 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek 1000 forintot kell fizetniük, míg a hat éven aluliaknak ingyenes regisztrációs jegyet szükséges váltaniuk.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló