Szurkolói információk a DVSC-meccsre

2019-04-29 20:24:32
Kisvárda FC

Elővételben Kisvárdán is meg lehet vásárolni a keleti rangadóra érvényes belépőket.

Keddtől Kisvárdán is meg lehet vásárolni a szombati DVSC–Kisvárda Master Good mérkőzésre, a Nagyerdei Stadion vendlgszektorába érvényes belépőket. A kisvárdai Városi Tornacsarnok első emeletén 8 és 16 óra között belépőhöz jutni. Szerdán munkaszüneti nap, akkor zárva lesz az árushely, de csütörtökön és pénteken 8 és 16 óra között újra nyitva leszünk.

On-line is hozzá lehet jutni a belépőkhöz a meccsjegy.mlsz.hu elérhetőség alatt. A DVSC vezetőségének döntése értelmében regisztráció nem szükséges a jegyvásárláshoz. A mérkőzés napján 13 órakor nyitnak a pénztárak a vendégszektornál. A D4-es vendégszektorba 1000 forintba kerülnek a jegyek elővételben és a helyszínen egyaránt. A vendégszurkolók autóinak parkolása a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton lehetséges, valamint a stadion környező utcáiban.

Ahogy korábbi híradásunkban beszámoltunk róla, szurkolói busz is indul a debreceni mérkőzésre. A részvételi díj (amely nem foglalja magában a meccsjegyet) 1000 forint. Jelentkezni Uzonyi Gábornál, Neviczki Csabánál, illetve Farkas István sportboltjában (az OTP-vel szemben) lehet.next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért