Szurkolói ankét a Bessenyei-gimnázium dísztermében

2018-07-19 15:10:30
Kisvárda FC

Az ankéton az új játékosokat is bemutatja a vezetőség.

A házigazda nevében Bíró Gábor iskolaigazgató köszöntötte a résztvevőket, a díszasztalnál dr. Seszták Miklós kormánybiztos, Leleszi Tibor polgármester, Révész Attila sportigazgató, Kondás Elemér vezetőedző és Dudás István vezetőségi tag.

Révész Attila sportigazgató kapott szót, elsőként a játékoskeretben történt változásokról beszélt.

Kondás Elemér vezetőedző elsőként megköszönte a szurkolóknak az előző évi biztatást, ami nélkül nem jött volna össze a feljutás.A felkészülés egyik sarkalatos pontja az volt, hogy a különböző futballkultúrákból érkezett légiósok minél előbb összeszokott csapatot alkossanak. A tréner bizakodó, bár a versenyidőszakban is jut még feladat bőven a csapatépítésre.

Révész Attila kapta vissza a szót, a klubkártya jelentőségéről és a jegy- valamint bérletárakról beszél. A jegyárak szempontjából kiemelt meccs lesz a Fradi, az Újpest, a Honvéd, a Debrecen, a Diósgyőr és a Videoton elleni.

Dr. Seszták Miklós kormánybiztos is csatlakozott a témához, először ő is a bérletvásárlás jelentőségéről beszél.

Nyugdíjas szurkoló a jegyárakat felől érdeklődik, magasnak tartja, érvként a kisebb befogadóképesség hangzik el, illetve az, hogy egyfajta pluszszolgáltatást kap érte a szurkoló.

Kicsit leragadtunk a jegyáraknál, ami érthető, hiszen nemcsak az osztály, hanem a stadion is újdonságnak számít. Révész Attila: „Tudjuk, hogy nem kicsi az összeg, de egy hónapban ötezer forintot kell áldozni a csapatra, ez még beleférhet.”

Most pedig egyesével kapják meg mezeiket az új játékosok, Lucas Bertucci csapatkapitány adja át nekik. Felipével kezdődik a sor, aztán a másik kapus, Mihai Minca, akinek az édesanyja magyar. A görög Theodoros Berios a Jaminától érkezett, korábban Brana Ilicsnek volt csapattársa. Temur Parcvaniia grúz-ukrán állampolgárságú játékos, a sportigazgató a mentalitását emelte ki. Pavlo Lukyanchuk a legfiatalabb az új játékosok közül, kölcsönben érkezett a Dinamo Kijevtől. Roman Karasyuk ukrán középpályás, sok kérője volt, a Kisvárdát választotta, az ukrajnai háború is belejátszott abba, hogy Magyarországra jött. Vuk Mitosevicről megtudtuk, hogy Matija Misic konkurenciája lehet a középpályán. Anderson Pico is játszott Ukrajnában, Dnyetropetrovszkban, ahonnan tartozások miatt távozott és Brazíliából tért vissza, a Flamengóban is játszott. A harmadik brazil Sassá, akinek egyelőre lemaradása van, de fel fogja venni a ritmust, szintén van európai rutinja. Anton Shynder a Sahtar Doneckben is játszott, majd a kazah Tobolból érkezett. Közben Révész Attilától megtudjuk, hogy egyszerre tíz légiós lehet a pályán, abból öt lehet Európán kívüli.

A szurkolók megismerkedhettek az új játékosokkal, egyelőre összevágott videó formájában.

Seszták Miklós és Leleszi Tibor polgármester lelkesítő szavai zárták az ankétot. Az új szezonra is: Hajrá, Kisvárda!









Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló