Szünet előtt megérkeztek a gólok

2023-01-17 18:56:12
Kisvárda FC

Második törökországi edzőmeccsét is megnyerte NB I-es csapatunk – HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

A szépemlékű larai Astreia Sport Center... Az akkor még NB II-ben szereplő csapatunk 2016 és 2018 közötti edzőtáborozásának helyszíne, ott tartottuk az edzéseket és a meccsek jelentős részét is ott játszottuk. Az FK Radnicski 1923 elleni keddi meccs apropóján tértünk vissza oda, éppen azon a pályán játszottunk, ahol asszisztensedzőnk, Erős Gábor még játékosként pályafutása egyik legszemfülesebb gólját szerezte 2016-ban a német Auerbach ellen.

Pont abba a kapuba, ahova most is betaláltunk kétszer: Vida Kristopher szerzett vezetést, amit három perc múlva Mario Ilievszki duplázott meg. Addigra már emberelőnyben játszottunk, mert a korábbi Vidi-futballista, Evandro bő félóra játék alatt begyűjtött két sárga lapot. Hivatalos meccsről lévén szó a lengyel játékvezető ki is állította, a szünetig hátralévő időben emberelőnyben játszottunk, aztán megállapodtak a felek, hogy a második félidőben a szerbek is teljes létszámban játszhatnak tovább.

Rögvest szépítettek is egy nagy góllal, utána sok érdemleges már nem történt, megtartottuk előnyünket, és a második törökországi meccsünket is megnyertük. A szombati hazautazás előtt még egyszer, pénteken lépünk pályára a cseh Sigma Olomuc ellen.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–FK RADNICSKI 1923 (szerb) 2–1 (2–0)

Lara, Asteria Sport Center

KISVÁRDA: Hindrich – Hej, Kovacic (Vranjanin, a szünetben), Széles I. (Jovicic, 62.), Leoni (Stefan, 80.) – Lucas (Melnik, 62.), Karabeljov (Ötvös, 62.) – Navrátil (Czérna, a szünetben), Szpaszics (Makowski, 62.), Vida K. (Camaj, 62.) – Ilievszki (Mesanovic, 62.)

RADNICSKI: Rajcsevics – Vlajkovics, Pecelj, Kovacsevics, Mitrovics, Szrnics, Krajisnik, Vidoszavljevics, E. Da Silva, D. Jovanovics, Chinedu. 2. félidő: Mladenovics – Jankovics, Milicsics, Tomovics, Ivanovics, Vidovics, Milojevics, Zorics, Makszimovics, Csolovics, Djurics

Gól: Vida K. (34.), Ilievszki (37.), illetve Csolovics (49.)

Kiállítva: Evandro (33.)


34. perc: Lucas passzolt előre Karabeljovhoz, ő Ilievszkihez játszott, aki remek átadásával Vida Kristophert hozta helyzetbe, támadónk pedig 12 méterről jobbal a jobb alsó sarokba gurított, 1–0.

37. perc: Leoni jobboldali szöglete után Ilievszki négy méterről fejelt a kapu bal oldalába, 2–0.

49. perc: Csolovics húzogatott befelé, majd 20 méterről lövésre szánta el magát, és a ballábas lökete Hindrich hálójában landolt, 2–1.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló