Szükség van a szurkolóinkra is

2023-01-25 13:25:43
Kisvárda FC

Jasmin Mesanovic örül annak, hogy ő volt a legeredményesebb a felkészülési időszakban, de számára mindig a csapat az első.

Szombaton „becsengetnek”, és kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2023-as tavaszi szakasza. Csapatunk hazai pályán szerepel, ellenfele a Paksi FC lesz.

A Kisvárda Master Good három felkészülési mérkőzést játszott, ezeken hét gólt ért el, a legtöbbet (hármat) Jasmin Mesanovic, aki tehát a jelek szerint jó formában várja a szombaton 14.30-kor kezdődő összecsapást.

„Nagyon örülök annak, hogy én voltam a csapat legeredményesebb játékos a felkészülési időszakban, de őszintén szólva a csapatot mindig önmagam elé helyeztem – mondta a szezonnyitó kapcsán megszólaltatott Jasmin Mesanovic. – Olyan játékos vagyok, aki a csapatért dolgozik, és ezért ad bele mindent. Lehet, hogy ez veszteség a számomra és a statisztikáim számára, de tudom, a csapat és a klub érdekei ezt követelik meg, és csak ez számít. Úgyhogy annak örülök a legjobban az előszezon kapcsán, hogy senki sem sérült meg, mindenki egészségesen várja a folytatást. A magam részéről azt érzem, hogy felkészültebb vagyok, mint az előző szezonban, és még jobban tudok majd játszani.”

Első idei ellenfelünkkel, a Pakssal szemben szinte mindig gólzáporos meccseket játszunk, a tavalyi bajnokságban született 2–2-es és 3–3-as döntetlen is, legutóbbi két meccsünket pedig megnyertük az atomvárosban 1–0-ra, illetve augusztus végén 3–1-re. Lehet várni ennek a sorozatnak a folytatását?

„A Paks jó csapat, amely támadófocit játszik – állapította meg a 31 éves, egyszeres bosnyák válogatott támadó. – Jól fel kell készülnünk belőle, és meg kell próbálni a lehető legkevesebb gólt kapni, miközben továbbra is abban az ütemben kell gólokat szereznünk, ahogy a szezon első felében tettük. A jó rajt megadná a lökést a folytatáshoz, márpedig minden játékosnak arra kell törekednie, hogy ismét kiharcoljuk az európai kupaszereplés lehetőségét. Ezért dolgozik mindenki a klubon belül is. Ehhez szükségünk van a szurkolóinkra is, éppen ezért ezennel szeretném őket meghívni, hogy minél nagyobb számban legyenek jelen és buzdítsanak bennünket a mérkőzéseinken, természetesen már szombaton is. A Magyar Kupában is vannak terveink, szeretnénk minél messzebb jutni, és ha lehetőségünk adódik rá, akkor megnyerni azt a sorozatot.”


A borítófotón: Jasmin Mesanovic egy éve a Paks ellen mérkőzésen a vezető gólunkat szerezte

Fotó: Móricz Csaba


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló