Szoros megyei rangadók

2019-10-30 20:19:26
VLA

Utánpótlásfoci: Négy pontot itthon tartott a VLA a Nyíregyházi elleni meccseken.

Az őszi szünet arra is lehetőséget adott, hogy hétközben lépjen pályára a középső korosztályos két élvonalbeli csapatunk, amely ráadásul megyei rangadót vívott a Nyíregyháza Spartacusszal.

Kezdésként a kisebbek, vagyis az U14-esek nyertek, amit a táblázaton elfoglalt helyezések (a második fogadta a tizediket) akár papírformának is tekinthető, de cseppet sem volt könnyű dolga a VLA-nak. A korai vezetést egy balszerencsés öngóllal egyenlítette ki a Szpari, a győztes gólt a hajrában büntetőből szereztük meg. Bónuszként – ha a riválisoknál egy vagy két meccsel többet játszva is – a kisvárdaiak az élre ugrottak a táblázaton.

Az U15-ösöknél csak egy pont volt a különbség a meccs előtt a felek között – és ez nem is változott. A gólnélküli döntetlen úgy alakult ki, hogy végig érezhető volt, egyetlen gól eldöntheti a rangadó sorsát. A helyzeteket egyik oldalon sem sikerült értékesíteni, így maradt a döntetlen, és – a pont- valamint helyezésbeli különbségeket tekintve – minden a régiben.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 11. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 0–0

VLA: Jóbi – Adu, Juhász Dávid, Vojtkó, Lukecha, Kosovshchuk, Puporka (Jávor A.), Ténai, Ivanicja (Napuda), Chepkanych, Babych. Edző: Révész Csaba

Kiállítva: Szegedi M. (Nyíregyháza, 66.)

Révész Csaba: – A mérkőzés presztízsét mutatja a nyolc kiosztott sárga lap és az egy piros. Az ilyen derbikre mondják, hogy tipikus egygólos mérkőzés. Mindkét oldalon megvolt az az egy helyzet, ami a győzelmet jelenthette volna ide vagy oda. A bajnokság második fele sokkal nagyobb kihívás elé állít bennünket, amit igyekszünk megfelelő motivációval és küzdőszellemmel teljesíteni.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 11. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 2–1 (1–1)

VLA: Ruszin (Révész Barnabás) – Dócs, Kovács K., Rózsa S., Kereszti (Kőrizs Á.), Babjak, Ésik Á. (Krisztián A.), Kozyk, Racskó, Veress M., Scsadej. Edző: Deák Béla

Gól: Babjak, Racskó (11-esből)

Deák Béla: – A mérkőzés pozitívuma, hogy sikerült megszerezni a három pontot, viszont több játékosom is súlyosabb sérülést szenvedett, remélem, nem kell sokáig nélkülöznöm őket. Az első félidőben már korán vezetést szereztünk, ami túlságosan is megnyugtatott minket, és érthetetlen okok miatt visszahúzódtunk, így az ellenfél előrevágott labdái okoztak némi zavart és a félidő hajrájában egy buta öngólt is vétettünk. A szünetben rendeztük a sorokat, és a cserék is jól szálltak be, így ha a vártnál nehezebben is, de megérdemelten szereztük meg a győzelmet. A következő időszak feladata, hogy mentálisan és fizikálisan felfrissítsük a csapatot, hogy a bajnokság hajrájában jobbak legyünk. Gratulálok minden játékosomnak!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló