Szinte biztos a Gicu-gól?

2020-01-31 19:37:28
Kisvárda FC

A szombati játékvezető által dirigált eddigi meccseken román támadónk eddig igen eredményesnek bizonyult.

A 186. NB I-es mérkőzésére készülő Erdős József vezeti a szombati Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzést. A 42 éves bíró eddig négyszer vezetett a csapatunknak az élvonalban, egy-egy győzelem és döntetlen mellett két vereség a mérlegünk vele. A gólkülönbség 4–4, a szerzett pontjaink száma is négy.

Nem indult jól a csapat és Erdős spori „kapcsolata”, hiszen tavaly tavasszal az Újpesttel idegenben (0–1) és a Haladástól hazai pályán is kikaptunk (1–2) az általa dirigált meccseken, az ősszel viszont közel álltunk a két győzelemhez, hiszen az Újpest elleni augusztusi sikert (2–0) a novemberi, paksi 1–1 követte, amikor a rendes játékidő leteltekor még vezettünk.

Az Erdős József által vezetett meccseken tizenegyest csak az ellenfelek lőttek (tavasszal az Újpest és a Haladás), a négy összecsapáson egyszer állított ki játékost, méghozzá legutóbb a paksi Papp Kristófot. Játékosainkat nyolc, a mindenkori ellenfelet 13-szor figyelmeztette sárga lappal ezeken a mérkőzéseken.

Különösen jó hír Gicu, azaz Gheorghe Grozav számára a játékvezető személye, hiszen az ezeken a meccseken született négy kisvárdai gólból hármat ő szerzett. A negyedik pedig Lucas, éppen Pakson.

Erdős József stábja így fest majd a szombati összecsapáson: Buzás Balázs és Csatári Tibor (oldalvonali asszisztensek), Pillók Ádám és Radványi Ádám (alapvonali asszisztensek) és Márkus Tamás (tartalékjátékvezető).


next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló