Szinte biztos a Gicu-gól?

2020-01-31 19:37:28
Kisvárda FC

A szombati játékvezető által dirigált eddigi meccseken román támadónk eddig igen eredményesnek bizonyult.

A 186. NB I-es mérkőzésére készülő Erdős József vezeti a szombati Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzést. A 42 éves bíró eddig négyszer vezetett a csapatunknak az élvonalban, egy-egy győzelem és döntetlen mellett két vereség a mérlegünk vele. A gólkülönbség 4–4, a szerzett pontjaink száma is négy.

Nem indult jól a csapat és Erdős spori „kapcsolata”, hiszen tavaly tavasszal az Újpesttel idegenben (0–1) és a Haladástól hazai pályán is kikaptunk (1–2) az általa dirigált meccseken, az ősszel viszont közel álltunk a két győzelemhez, hiszen az Újpest elleni augusztusi sikert (2–0) a novemberi, paksi 1–1 követte, amikor a rendes játékidő leteltekor még vezettünk.

Az Erdős József által vezetett meccseken tizenegyest csak az ellenfelek lőttek (tavasszal az Újpest és a Haladás), a négy összecsapáson egyszer állított ki játékost, méghozzá legutóbb a paksi Papp Kristófot. Játékosainkat nyolc, a mindenkori ellenfelet 13-szor figyelmeztette sárga lappal ezeken a mérkőzéseken.

Különösen jó hír Gicu, azaz Gheorghe Grozav számára a játékvezető személye, hiszen az ezeken a meccseken született négy kisvárdai gólból hármat ő szerzett. A negyedik pedig Lucas, éppen Pakson.

Erdős József stábja így fest majd a szombati összecsapáson: Buzás Balázs és Csatári Tibor (oldalvonali asszisztensek), Pillók Ádám és Radványi Ádám (alapvonali asszisztensek) és Márkus Tamás (tartalékjátékvezető).


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló