Színrelépés hazai közegben

2020-03-06 10:06:45
VLA

A Várkertben szombaton játszanak bajnokit U14-eseink és U15-öseink – BEHARANGOZÓ

Szombaton 12 és 14 órai kezdéssel az MLSZ által szervezett I. osztályú U14-es és U15-ös bajnokság 18. fordulójában hazai környezetben fogadjuk az Újpest korosztályos csapatait. A Várda LA labdarúgói számára ez lesz az idei első otthon lejátszott mérkőzés.

A 14 év alatti korcsoportos fiúk az 5. helyen, az ellenfél, az UTE a 9. pozícióban áll. Előző héten a VLA U14-es együttese idegenben 3-0-ra győzött Pakson, ellenfele döntetlent játszott. A két együttes előző összecsapása Újpesten 5–3-as VLA-győzelemmel zárult.

„A múlt heti sérült játékosainkra sajnos továbbra sem számíthatok, de igazából nincs is okom a változtatásra, ugyanis a srácok az elmúlt hétvégén nagyszerűen teljesítettek, különösen a második félidőben. Stílusosan futballozó, végig küzdő Újpesttel fogunk találkozni, tavaly is bizonyították, hogy az utolsó leheletükig küzdenek, az utolsó öt percben ötgólos hátrányból is szorossá tudták tenni a találkozót. Bízom a csapatban, hogy fogjuk tudni a saját játékunkat játszani, és jó játékkal megszerezzük újra a három pontot” – mondta Deák Béla a csapat vezetője.

U15-ös csapatunknak az előző héten nem sikerült begyűjteni a három pontot, 2–2-es döntetlent értek el Pakson, és a tabella 8. helyén szerepelnek. A vetélytárs UTE gárdája a múlt héten egy góllal alulmaradt az Illés Akadémiával szemben, és a bajnokságban az utolsó előttiek. A csapatok korábbi ütközete 3–1-es VLA-diadallal zárult.

„Győzelmet szalasztottunk el Pakson, annak ellenére is, hogy sok volt a beteg és a hiányzó. A játék minőségét nagyban befolyásolta a rossz talajú pálya, valamint az a tény, hogy ilyen összetételű csapattal még soha nem álltunk fel. A helyzetünk sokat nem javult a héten, de az adott kerettel kell a legjobbat kihoznunk az UTE elleni mérkőzésből” – így Révész Csaba az U15-ös csapat edzője.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 18. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (5.)–Újpesti TE (9.)

MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 18. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (8.)–Újpesti TE (15.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló