Szépen zárták az őszi szezont

2022-11-29 10:51:21
VLA

A két hétvégi lány bajnoki közül egyet sikerült megnyerni.

Lányszekciónk csapatai közül az U16-os már korábban lezárta az őszi szezont, az U14-esnek a Diósgyőrben elveszített összecsapás után még lesz egy bajnokija, az U19-es viszont a hétvégi meccsel zárt a bajnokság első felét. Ezt az alkalmat győzelemmel tették emlékezetessé a mieink, az Eger elleni három ponttal búcsúztunk a 2022-es esztendőtől.


LÁNY REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ

Várda SE–Eger LS 2–1 (1–1)

VSE: Lovas L. – Kolozsi, Rostás M., Szabó Lilla, Tóth L., Gonda, Plesa T., Egyed, Ignéczi Zs., Jávor Sz., Szabó K. Edző: Márta Tibor

Gól: Tóth L., Jávor Sz.

Márta Tibor: – A sérülések és betegségek miatt rossz előjelekkel vártuk a mérkőzést, ennek ellenére a lányok nagyot küzdve, szépen zárták az őszi szezont.


LÁNY REGIONÁLIS U14 HNP ÉSZAKKELET-CSOPORT, 12. FORDULÓ

Diósgyőr FC–Várda SE 5–0 (3–0, 5–0))

VSE: Szabó R. – Petró H., Szabó Luca, Kerepesi, Koós K., Kovács K., Bócsi, Kepics, Kovács A. Csereként léptek pályára: Borbély V., Miczu, Sebők R. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Homokiné Bákonyi Mária: – Az eredmény ellenére jó meccset játszottunk. Az első balszerencsés gól után kiegyenlítettünk, de nem adták meg a gólunkat, onnantól kezdve nehéz volt. Akadémiai csapat ellen játszottunk, a mezőnyben nem voltunk rosszak, tetszetősen futballoztunk, de a gólokat az ellenfél szerezte.


A borítófotón: Az U19-es lánycsapat győztes gólját Jávor Szandra szerezte

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő