Szavazzunk a kisvárdai jelöltekre!

2022-01-20 19:13:28
Kisvárda FC

A megyei napilap és hírportál játékában klubunknak és akadémiánknak is vannak aspiránsai.

Klubunknak és akadémiánknak három jelöltje is van a megyei napilap, a Kelet-Magyarország és internetes portálja, a Szabolcs Online (www.szon.hu) szokásos játékának, amelyen az adott év (esetünkben a 2021-es) legjobb sportolóit, edzőit választják meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – több kategóriában is.

Az év felnőtt csapata kategóriájában a hat jelölt egyike a Kisvárda Master Good, amely a 2020-2021-es bajnokság végén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye történetének legjobb NB I-es helyezését ért el labdarúgásban azzal, hogy az ötödik helyen zárt. Miként azzal is megyebeli sporttörténelmet írt, hogy második helyen fordul a mostani bajnokság 2022-es szakaszára.

Az utánpótláscsapatok jelöltjei között szerepel a Várda LA 2006-os korosztálya, amely a kiemelt bajnokság szereplő U16-os csapatunk. Ez a korosztály az előző bajnokságban U15-ösként harcolta ki annak a jogát, hogy az U16-ban először legyen élvonalbeli csapata a VLA-nak, és ott a bajnokság első köre után az ötödik helyen áll.


Az év edzője kategóriában jelölt Erős Gábor, aki jelenleg felnőtt csapatunk vezetőedzője (az ősz utolsó öt meccsén ült ebbéli minőségében a kispadon), akinek jelölése annak is szólhat, hogy a történelmi 2021-es évben asszisztesnsedzőként végig a csapat mellett dolgozott, miközben tavasszal a VLA U13-as csapata is remekelt a keze alatt.

Hogy miként lehet szavazni? Vagy a Kelet-Magyarországban időről időre megjelenő szelvényt kitöltve visszajuttatni a szerkesztőség címére, vagy pedig a Szabolcs Online-on (www.szon.hu) erre a linkre kattintva:

http://tudasbazis.szuperinfo.hu/machform/view.php?...

Szavazzunk a kisvárdai jelöltekre! Hadd legyenek ők azok, amit megérdemeltek egész éves munkájukkal: az Év csapatai és az Év edzője! A beküldési és szavazási határidő: 2022. január 30.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló