Számítanak rá a selejtezőkön

2023-01-20 18:55:15
Kisvárda FC

Montenegró válogatottjának szövetségi kapitánya ott ült a lelátón a Sigma Olomuc elleni edzőmeccsünkön.

Mint a Sigma Olomuc elleni edzőmeccsről (2–2) beszámoló írásunkban utaltunk rá, a péntek délutáni összecsapást a helyszínen tekintette meg Miodrag Radulovics, Montenegró válogatottjának szövetségi kapitánya. A szakember játékosunk, Driton Camaj kedvéért érkezett – az ő szempontjából igazán jókor, hiszen szélsőnk gólt szerzett, majd a második találat előtt az ő beadásából alakult ki a tizenegyesszituáció.

„Több montenegrói válogatott játékos is edzőtáborozik a környéken, és három nappal ezelőtt hívott fel a szövetségi kapitány, hogy engem is szeretne személyesen megnézni – mondta a mérkőzést követően a háromszoros montenegrói válogatott Driton Camaj, miután túljutott a Miodrag Raduloviccsal folytatott eszmecseréjén is. – Jelezte, hogy számít rám a márciusi Európa-bajnoki selejtezőkön Bulgária és Szerbia ellen, elégedett volt a most látott teljesítményemmel, úgyhogy minden szép. Az mindig plusz motivációt ad, ha a szövetségi kapitány a helyszínen nézi meg a mérkőzésedet, így voltam ez az én esetemben is. Elégedett vagyok a csapat pénteki teljesítményével, nekem is jól ment a játék, jó lett volna nyerni, de majd a Paks ellen. A legjobbamat próbálom adni, először természetesen a Kisvárda színeiben, segíteni a csapatot legalább olyan eredmény elérésében, amilyen a tavalyi is volt. Aztán, ha eljön az idő, akkor majd a válogatottban is.”


A borítófotón: Driton Camaj (középen) hazája válogatottjának szövetségi kapitányával, a pénteki mérkőzést a helyszínen megtekintő Miodrag Raduloviccsal (jobbra) is találkozott

next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló