Szakadtak a szalagok, az izmok

2023-02-14 14:04:58
Kisvárda FC

Három súlyos sérülés is történt a Ferencváros elleni mérkőzésen, két játékosunkra is hosszabb kihagyás vár.

Két kisvárdai és egy ferencvárosi labdarúgó is súlyos sérülést szenvedett a szombaton játszott várkerti mérkőzésen.

Csapatunkból a szünetben combizomhúzódás gyanújával lecserélt Czérna Erik esetében az azóta elvégzett vizsgálatok kiderítették, hogy 19 éves játékosunknak beszakadt a combizma, így ő hetekig nem léphet pályára.

Tőle is rosszabbul járt Alaksandar Jovicic. A mértékadónak mondható transfermarkt.de becslése alapján a legértékesebb futballistánknak tekinthető bosnyák belső védő a meccs hajrájában szenvedett vállsérülést, és bár végigjátszotta a kilencegynéhány percet, a szombat este elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy elszakadt a szalag a vállában. Jovicicre többhónapos kihagyás vár, reális esély arra mutatkozik, hogy a bajnoki hajrában lesz újra bevethető.

A Ferencváros sem úszta meg súlyosabb sérülés nélkül, amit szintén nagyon sajnálunk. Az első félidőben egy ütközés után lecserélt Muhamed Besicről, Jovicic bosnyák honfitársáról kiderült, hogy elszakadt a keresztszalag ugyanabban a térdében, amellyel akkor is hasonló gondok támadtak, amikor még az Everton játékosa volt. A középpályásra legalább hat hónapig vált harcképtelenné.

A fotón: Muhamed Besicet ápolják, a játékos a bal térdét fájlalja

Fotó: Móricz Csaba


Muhamed Besicnek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk, ahogy a szintén szombaton megsérült játékosainkat, Czérna Eriket és Alaksandar Jovicicet is mielőbb várjuk vissza a csapatba!


A borítófotón: Alaksandar Jovicic vállszalagja szakadt, hónapokra kidőlt a sorból


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló