Supka Attila a hónap edzője!

2020-12-12 22:02:32
Kisvárda FC

Vezetőedzőnk a Honvéd elleni mérkőzés után vehette át a díjat.

A győzelem elmaradt ugyan, de vezetőedzőnk, Supka Attila nemcsak annak örülhetett, hogy a tíznapos karanténidőszak letelte után szombaton újra a kispad mellől irányíthatta csapatunkat, hanem a mérkőzés után egy díjat is átvehetett. Az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) több kategóriában odaítéli a hónap legjobbjai címet, és az edzők között 2020 novemberében Supka Attilára esett a választás. Az ezzel járó plakettet az MLSZ képviseletében Baricsa Gábor, a mérkőzés helyszíni menedzsere adta át vezetőedzőnknek a Honvéd elleni bajnokit (0–0) követően, majd az M4 Sport riportere, Bobák Róbert nyomban el is készítette az ehhez kapcsolódó interjút.

Csapatunk november kiemelkedően teljesített, négy meccsen tíz pontot szerzett, ami a mezőnyben a legtöbb volt – a Ferencvárossal együtt. Eredménysorunk így alakult ebben az időszakban: Diósgyőr 1–0 (otthon), Zalaegerszeg 2–1 (idegenben), Paks 3–1 (o) és Budafok 0–0 (o).

„Először is nagyon szépen köszönöm, ha így látták, igazán megtisztelő. Másod-, de nem utolsósorban ez a szakmai stábnak és a csapatnak is szól, hiszen a kollégákkal és a játékosokkal együtt ki tudtunk alakítani egy olyan morált, amelyből kiindulva eredményesen tudunk szerepelni. Bízunk benne, hogy az idei utolsó két meccsünkön, az Újpest és a Fehérvár ellen is bebizonyítjuk, hogy rászolgáltunk erre” – nyilatkozta a díj átvétele után Supka Attila, akinek ezúton gratulálunk mi is.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló