Stabilnak és kreatívnak kellene lenni

2021-10-09 14:17:11
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk vasárnap délután Egerben lép pályára – BEHARANGOZÓ.

A jelek szerint megoldódtak az Eger SE gondjai, miszerint az egyesület futballcsapatai nem használhatták a városi tulajdonban lévő létesítményeket. Emiatt csak a DEAC elleni hazai meccsükön (0–3) kellett felcserélni a pályaválasztói jogot, a Kisvárda Master Good II-t már a megszokott otthonukban, a sok nagy csatát megélt stadionban tudják fogadni.

Ott, ahol a tavaszi szezonban, április 4-én 1–0-ra veszített NB III-as csapatunk, és mivel előtte ősszel 0–0-s döntetlen született a Várkertben, igazán aktuális lenne, ha megszereznénk első gólunkat az elmúlt szezonban két ponttal és egy helyezéssel megelőzött Eger ellen. Már csak azért is, mert az előző két fordulóban hazai pályán a BKV Előre (0–2) és a Füzesgyarmat (0–0) ellen is gólképtelennek bizonyult második számú alakulatunk.

„Úgy tűnik, az Eger hazai pályán eredményesebben játszik, mint idegenben – állapította meg Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Éppen ezért biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Túl sok információval nem rendelkezünk az ellenfélről, ezért. inkább a saját dolgainkat próbáljuk erősíteni. A múlt héten nem kaptunk gólt, fontos lenne, hogy az a fajta stabilitás most is jellemez bennünket, mellette az ellenfél kapuja előtt kreatívabban, a helyzeteket jobban kihasználva kell futballoznunk. Ha ez megvalósul, akkor bízunk benne, hogy három pontot szerezhetünk.”


Időközben hivatalossá vált, hogy a 12. fordulóban, a jövő hétvégén ismét szombaton játsszuk hazai mérkőzésünket, kitérve az NB I-es csapatunk ugyancsak hazai, vasárnapra kiírt bajnokijától. A Tiszaújváros elleni meccs október 16-án, 14 órától kezdődik a Várkertben.


NB III KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ

EGER SE (10.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, vasárnap, 15.00

Vezeti: Újhelyi Tamás (Márkus Péter, Elek Balázs)


A borítófotón: Szőr Levente és a csapat képes lehet az Eger elleni akadály megugrására

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-31 14:30
OTP Bank Liga, 11. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-27 19:17
Mol Magyar Kupa, a legjobb 16 közé jutásért