Sportfelszerelések köszönetünk jeléül

2021-12-14 15:01:43
VLA

Az akadémiai növendékeinket nevelő és tanító iskolákat ajándékoztuk meg karácsony előtt.

Jó egy hónappal ezelőtt ott hagytuk abba, hogy Révész Attila akadémiai és sportigazgató jótékony célra fordította a megyei közgyűlés által megítélt kitüntetése tiszteletdíját, és azt kiegészítve három kisvárdai iskola számára vásárolt futball-labdákat.

Az ajándékozás tovább folytatódott, és a közelgő karácsony alkalmából a Várda Labdarúgó Akadémia által beszerzett teljes futballfelszereléseket (mez, nadrág, sportszár) adta át Révész Attila kedden délután annak az öt kisvárdai tagintézménynek, ahol akadémiánk növendékei diákként érintettek a hétköznapokban. Az iskoláknak – a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium, a II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola, a Somogyi Rezső Általános Iskola, a Vári Emil Általános Iskola és a Várday Kata Református Általános Iskola és Gimnázium) ezzel is köszönetünket fejeztük ki azért, hogy a hétköznapok során nevelik és tanítják akadémiai növendékeinket, ami – tudjuk jól – gyakran nem könnyű feladat.

Az ajándék sportfelszereléseket az egyes iskolák vezető tisztségviselői vették át, és továbbítják majd a tanulóknak. Használják egészséggel és sok sikerrel!next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló