Sorsoltak a Magyar Kupában

2019-09-27 12:14:54
Kisvárda FC

Csapatunknak NB III-as ellenfelet húzott az olimpiai bajnok Dunai Antal az október 30-i játéknapra.

Nem sokat kellett várni arra, hogy péntek kora délután az MLSZ székházában kiderüljön, melyik csapattal kerül szembe a Kisvárda Master Good a Magyar Kupa következő körében, amelynek tétje a legjobb 32 közé jutás.

Mivel élvonalbeli csapatok nem kerülhettek egymással szembe, ezért az olimpiai bajnok labdarúgó Dunai Antal azon csapatokkal kezdte a sorsolást, akik NB I-es ellenfelet kaptak. Elsőként a Kozármisleny nevét tartalmazó gömböt húzta ki a piros golyók közül, majd a sárgák, vagyis az NB I-esek közül azonnal mellérendelte a Kisvárdát.

A sorsolás nem túl kedvező, hiszen NB III-as csapat az ellenfél, amely liftezőnek tekinthető a másod- és a harmadosztály között, ráadásul a kupában hagyományosan jól szerepel. És annak sem örülünk, hogy sokat kell utazni a meccsre, hiszen Pécs melletti, baranyai településről van szó. A hivatalos játéknap október 30., vagyis a Puskás Akadémia (október 26.) elleni hazai és a diósgyőri (november 2.) bajnokink között kell majd átutazni oda-vissza az országot.


next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló