Sokkoló volt a kezdés

2019-11-22 19:00:11
VLA

Utánpótláshíradó: A Ferencváros vendégeként szerepeltek akadémiai „középsőseink”.

Már az első percben gólt kapott U15-ös csapatunk, amely pénteken – az U14-esekhez hasonlóan – a Ferencváros vendégeként lépett pályára. Mégsem ezért veszített, mert Puporka Dávid bajnokságbeli 17. góljával sikerült egyenlíteni. A második félidő azonban a tabella hátsó szekciójában helyet foglaló Fradi számára sikerült jobban, így a hazaiak nyerték meg a mérkőzést.

A kisebbek mérkőzése vérbeli rangadót ígért, hiszen a második fogadta a harmadikat. Ennek megfelelő ki-ki meccset játszottak egymással a felek, hol itt, hol ott alakult ki helyzet. Ezek közül a hajrában a Fradi értékesített egyet, így másik csapatunk is pont nélkül tért haza.

MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 14. FORDULÓ

Ferencváros–Várda LA 3–1 (1–1)

VLA: Popovych – Adu, Juhász Dávid, Vojtkó, Lukecha, Kosovshchuk, Puporka, Jávor A. (Széll), Ivanicja, Chepkanych, Babych (Romanchuk). Edző: Révész Csaba

Gól: Puporka

Révész Csaba:Sokkoló volt az első másodpercekben kapott gól. Az első játékrész végére sikerült rendezni sorainkat, és egyenlíteni, majd egyéni hibák sorozata ķövetkeztében újra vezetést szerzett az FTC a második félidő közepén. A hátralévő időben az átszervezés ellenére sem tudtunk gólt rúgni és pontot elhozni a Fraditól.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 14. FORDULÓ

Ferencváros–Várda LA 1–0 (0–0)

VLA: Révész Barnabás – Dócs, Tenkach, Kovács K., Rózsa S. (Juhász Dominik), Kereszti, Ésik Á. (Babjak), Kozyk (Gégény), Racskó, Veress M., Scsadej (Krisztián A.). Edző: Deák Béla

Deák Béla:Nagyszerű mérkőzést játszottunk a Ferencvárossal. Jó teljesítményt nyújtva, sok helyzetet kialakítva és dominánsan futballoztunk, sajnos nem elég jól játszani, a helyzeteket is értékesíteni kell. A csapat mentalitásával elégedett vagyok, mert mindent megtettek a fiúk.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló