Sokat érő három pont Csákvárról

2018-04-25 20:06:14
Kisvárda FC

A kisvárdaiak a játékrészek hajrájában voltak eredményesek a tavaszi eddigi legjobbja ellen.

Labdarúgás. A virtuális tavaszi tabellát vezető, tíz idei meccséből hetet megnyerő és csak egyet elveszítő Csákvár otthonában lépett fel szerdán a Kisvárda Master Good, a 25. fordulóból elhalasztott NB II-es mérkőzésen.

Most nem utazott potyára a Várda, hiszen a pályaviszonyok nem veszélyeztették az összecsapás megrendezését, és a három pontot is hazahozta a szombat óta a Fejér megyei településen tartózkodó, a feljutásért hatalmasat lépő szabolcsi alakulat.

Az első félidő végén két védelmi hibát használtak ki a várdaiak, Tar Zsolt két eladott labdájából szerezte gólt, előbb a bajnokság során először betaláló Lucas Bertucci, majd Brana Ilics. Szünet után jobbára az eredményre vigyázott a vendégcsapat, amely a hajrában a csereként beállt Horváth Zoltán révén büntetőt harcolt ki, amelyet Lukács Rajmond értékesített.

A Kisvárda az első csapat, amely tavasszal nyerni tudott Csákváron, és immár tényleg az NB I kapujához érkezett.

NB II: a 25. fordulóból elhalasztott mérkőzés

FC Csákvár–Kisvárda Master Good 0–3 (0–2)

Csákvár, 400 néző, v.: Molnár A. (Szalai B., Pápai).

Csákvár: Hermány – Horvat (Máté J., 60.), Tar (Kiprich D., a szünetben), Csonka B., Baranyai Á. – Mészáros D. – Rétyi, Sándor Gy., Király B. (Molnár Cs., 70.), Galambos – Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István.

Kisvárda: Zöldesi – Oltean, Rjasko, Papucsek – Lucas – Hej (Vári B., a szünetben), Melnik, Heffler N. (Oláh G., 80.), Protics – Lukács R., Ilics (Horváth Z., 62.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Lucas (0–1) a 43., Ilics (0–2) a 44., Lukács R. (11-esből, 0–3) a 88. percben

Percek, események

43. perc: A felezővonal közelében Tar keresztlabdájával éppen Ilicset találta meg, aki a tizenhatosig vezette a labdát, majd pontosan gurított Lucas elé, s ő futtából kilőtte a bal alsó sarkot, 0–1.

44. perc: Tar adta el a labdát ismét a felezővonal közelében, Lukács bevitte a tizenhatoson belülre, majd Ilics elé került a labda, aki 5 méterről a hosszú sarokba lőtt, 0–2.

88. perc: Horváth Zoltán lábát húzta el a tizenhatoson belül Hermány, a megítélt tizenegyesből Lukács Rajmond a kapu bal oldalába lőtte a labdát, 0–3.

Mesterszemmel

Szijjártó István: – Az első félidő hajrájában két perc alatt két gólt ajándékoztunk a Kisvárdának, és ez eldöntötte a három pont sorsát.

Kondás Elemér: – A szünet előtt szerzett gólokat követően a második félidőben már azt játszottunk, amit szeretünk, és tudunk. Megérdemelten nyertünk.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló