Sok futás és nagy iram várható

2023-08-01 17:16:16
Kisvárda FC

Tartalékcsapatok szerdai mérkőzése az NB III-as bajnokság második fordulójában. BEHARANGOZÓ

A vasárnapi, Hatvan elleni 4–2-es vereséggel véget ért szezonrajt után szerdán már a második fordulóban lép pályára NB III-as tartalékcsapatunk, amely az újonc REAC otthonában 2–2-es döntetlenre végző Újpest FC II vendége lesz.

„Ha csak az első félidőt nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy biztató volt a teljesítményünk, hiszen kettő nullra vezettünk, és semmi nem utalt arra, hogy veszíthetünk – utalt vissza még a vasárnapi meccsre Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – Aztán jött a kiállítás, ami mindent megváltoztatott, bár ettől még nem kellett volna négy gólt kapnunk. Tavasszal is többször volt rá példa, hogy emberhátrányba kerültünk, ám azokon a meccseken nem állt be ilyen gyökeres fordulat, most viszont, amikor a második félidő elején gólt kaptunk, érezhető volt, hogy baj lesz. Sebaj, az Újpest tartalékcsapata ellen is győzelemre törünk, mint mindenkor mindenki ellen. Ellenfelünk is második csapata a klubjának, de rutinosabb játékosok alkotják, mint a mienket, nincs annyi 2003-asnál fiatalabb futballistája, mint nekünk, a négy megengedett túlkoros egyike pedig Yohan Croizet, aki az első csapatnál került partvonalon kívülre. Biztos vagyok benne, hogy jó meccs lesz, fel kell készülnünk a nagy iramra és a sok futásra.”

A Hatvan elleni mérkőzésen kiállított Puporka Dávid ügyében kedden megszületett a fegyelmi határozat: játékosunk három soron következő bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára az NB III-ban.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 2. FORDULÓ

ÚJPEST FC II (9.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (15.)

Újpest Labdarúgó Sportcentruma, szerda, 17.30

Vezeti: Drabon Balázs (Molnár István, Révész Csilla)


A borítófotóra: Fiataljaink között Kristófi Sándorra (pirosban) vezérszerep hárul Újpesten is

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló