Sima győzelem, szoros vereség

2021-10-25 16:51:29
VLA

Két lánycsapatunk is a Balmazújváros ellen lépett pályára – FOTÓGALÉRIÁVAL.

Harmadszor is kétszámjegyű gólproduktumot ért el U16-os lánycsapatunk, amely a korábbi 17–0-s és 17–1-es valamint egy 8–4-es győzelmet követően negyedik nekifutásra 10–1-re győzött a mostani bajnokságban. A hétfői mérkőzésen a Balmazújváros volt az „áldozat”, így csapatunk imponáló, 52–6-os gólkülönbséggel, százszázalékos teljesítménnyel az élre állt.

U19-es csapatunk is a Balmazújvárossal játszott, idegenben. Ez a mérkőzés jóval szorosabban alakult, a VSE a korán összeszedett kétgólos hátrányát végig cipelte, és végül a három szerzett gól ellenére is vereséget szenvedett.


LÁNY REGIONÁLIS U19 KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ

Balmazújvárosi FC–Várda SE 4–3 (3–2)

VSE: Lovas L. (Pető H.) – Szabó L., Dudás K. (Pethő Zs.), Szabó K., Tugya N., Plesa T., Tugya E., Farkas B., Jávor Sz. (Szűcs K.), Balogh G. (Ragány A.), Farkas F. Edző: Márta Tibor

Gól: Farkas F. 2, Szabó L.

Márta Tibor: – Nem voltak kedvezőek az előjelek a sérülés és betegség következtében hiányzó nyolc játékosunk miatt. Mindezek ellenére szerettük volna a három pontot begyűjteni a kisebb hullámvölgyben lévő ellenfelünkkel szemben. Erre a felforgatott összeállítás ellenére is lett volna esély. Sajnos, védelmünk finoman szólva is rossz napot fogott ki, és néhány játékosnál az elszántság, akarás jelét sem láttam. Így a végén a hazaiak örülhettek.


LÁNY REGIONÁLIS U16 HNP KELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ

Várda LA–Balmazújvárosi FC 10–1 (7–0)

VLA: Miklovicz – Kőrösi K., Vedres, Gonda, Plesa T., Krisztián L., Ignéczi Zs., Molnár L., Farkas F. Csereként pályára lépett: Nyalka, Márta R., Fodor I., Tari. Edző: Oláh Tibor

Gól: Molnár L. 5, Farkas F. 3, Gonda, Márta R.

Oláh Tibor: – Megint szereztünk tíz gólt, emellett vannak jó elképzelésink a játékról, és a lányok kezdik tudatosan felépíteni a támadásokat. A helyzetkihasználásunk továbbra sem az igazi, de elégedetlenségre semmi ok, a tíz gól, az tíz gól a Balmazújváros ellen.


Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló