Sikeres passzok, jó cselek

2019-03-04 11:10:02
Kisvárda FC

Több kategóriában is az élen végeztek játékosaink a 23. forduló összesítését követően.

Ha a pályán szerezhető pontszámban nem is, az InStat-indexek alapján jónak mondható fordulót zárt a Kisvárda Master Good, amelynek játékosai több kategóriában is a forduló élcsoportjában végeztek. Ebből is látszik, hogy egyenrangú ellenfelei voltak a bajnoki címvédőnek.

A győztes párharcok kategóriában Ene Kornél az egész forduló második legjobbja volt, a Puskás Akadémia-játékosa, Nagy Zsolt mögött végzett. Ene Mezőkövesden 18 megnyert párharcig jutott, a Vidi ellen 15-ig (24 párharcból), az első helyezéshez most 16-os érték kellett.

Ugyancsak egyetlen értékre volt az elsőségtől Pavlo Lukjancsuk a sikeres támadópasszok kategóriájában. Jobbhátvédünk 61 kísérletből 46-szor indította eredményesen a társakat, és csak egyetlen passzal maradt el a fordulót élen záró Vidi-játékostól, Loic Negótól. Ebben a mutatóban Lucas lett az ötödik 38 sikeres támadópasszal.

Az összes sikeres átadást tekintve Lukjancsuk az ötödik lett 57-es értékkel, itt megint csak Nego (60) előzte meg egy helyezéssel, az élen az újpesti Litauszki Róbert végzett (87).

A sikeres cseleket tekintve Brana Ilics a második lett, gólszerzőnk hatszor is sikeresen csapta be ellenfelét. A vidis Kovács István ugyancsak hat sikeres cselt mutatott be, de ő 12 kísérletből, míg Ilics csak egy „driblit” rontott el. Az élen az újpesti Nwobodo végzett (nem először) hét sikeres csellel.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló