Révész Attilát kitüntették

2021-09-10 11:31:54
Kisvárda FC

Sport- és akadémiai igazgatónk a megyenapon vehetett át rangos elismerést.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye megyenapja május 20-a, de a vírushelyzet miatt csak most, pénteken rendezték meg az ehhez kapcsolódó ünnepséget. A megyenap helyszíne ezúttal Tiszavasvári volt, ahol a hagyományoknak megfelelően kitüntetéseket is átadták.

A díjazottak között volt Révész Attila, a Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója, a Kisvárda Master Good NB I-es csapatának sportigazgatója is, aki a megye sportéletéért tett kimagasló munkájáért a Kovács József-díjat vehette át. A megyei közgyűlés által adományozott kitüntetést Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei közgyűlés elnöke adta át.

„Nagyon örülök a kitüntetésnek, amit tisztelettel meg is köszönök – mondta az ünnepséget követően Révész Attila. – Külön örülök annak, hogy a megyén belül is felfigyeltek a munkánkra, mert hiszen ez az elismerés minden egyes kollégámnak is jár. Azoknak, akik lehetővé tették, hogy tavalyi ötödik pozíciónkkal a megye történetének legjobb helyezését érjük el az NB I-ben, és azoknak is, akik az akadémiánkon végeznek egyre színvonalasabb munkát. A kitüntetés nemcsak dicsőséggel, hanem még több munkával is jár, ennek igyekszünk megfelelni a jövőben is.”

Révész Attila a kitüntetéssel járó tiszteletdíjat jótékony célra ajánlja fel.

A fotón: A megyenapi kitüntetettek, az első sorban jobbról az ötödik Révész Attila


A borítófotón: Révész Attila (balra) Seszták Oszkártól, a megyei közgyűlés elnökétől vette át a díjat


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló