Révész Attila rangos elismerése

2020-12-17 13:05:28
Kisvárda FC

Sportigazgatónk a kárpátaljai fejlesztésekért az ottani legmagasabb szintű elismerésben részesült.

A Kárpátaljai Megyei Tanács Ungváron tartott ünnepségen a megye sportinfrastruktúrájának fejlesztéséért végzett tevékenységéért kitüntette Révész Attilát, a Kisvárda Futball Club sportigazgatóját, a Kárpátaljai Sportolók és Labdarúgók Támogató Központja jótékonysági szervezet társalapítóját.

Révész Attila a Kárpátaljai Megyei Tanács legmagasabb elismerését, a „Kárpátalja fejlesztése érdekében” kitüntetést vehette át Olekszij Petrovtól, Kárpátalja korábbi kormányzójától, Kárpátalja Megyei Tanácsának jelenlegi elnökétől és Mihajlo Rivisztől, a választások előtti tanácselnöktől.

Mint ismert, a kárpátaljai Ungváron és Munkácson a Várda Labdarúgó Akadémia partnerakadémiájaként működnek az ottani utánpótlásműhelyek, a Magyarország kormánya által biztosított forrásból megvalósult fejlesztéseket is kisvárdai szakmai irányítás és felügyelet mellett végzik. Révész Attila a kárpátaljai sportinfrastruktúra fejlesztéséhez nyújtott jelentős szakmai segítséget, azon belül is a Kárpátaljai Sportfejlesztési Központ megépítéséhez, amelynek révén a Munkács járáshoz tartozó Dercenben épült fel a Munkács Futball Akadémia központja.

Az eseményen ugyancsak jelen volt Ivan Duran, a megyei tanács elnökhelyettese, úgy is, mint a kárpátaljai megyei labdarúgó-szövetségének elnöke. Ő az Ukrán Labdarúgó-szövetség díját adta át Révész Attilának a beruházás létrejötte kapcsán.

„Ez a közös sikerünk, és a regionális hatóságok támogatni fognak minden olyan projektet, amelyek megerősítik az országok és népeik közötti barátságot” – mondta Olekszij Petrov, hozzátéve, kezdeményezi olyan, a partnerakadémiák közötti futballtornák létrejöttét, amelyek a feszült helyzetben elősegítik a magyarság és Kárpátalja népének jó viszonyát.next match
Budapest Honvéd
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2023-02-04 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
0-1
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 14:30
OTP Bank Liga, 17. forduló