Révész Attila átvette a városi elismerést

2022-09-29 12:42:36
Kisvárda FC

Az augusztus 20-i ünnep apropóján odaítélt kitüntetést csütörtökön adták át a sportvezetőnek.

Augusztus 20-án, államalapító Szent István ünnepén, Magyarország születésnapján adják át minden évben a Kisvárda szolgálatáért kitüntető díjat, melyet Kisvárda önkormányzatának képviselőtestülete ítél oda olyan magánszemélyeknek, akik hosszabb időn át kiemelkedő társadalmi, közéleti, gazdasági, közszolgálati, közművelődési, közoktatási, tudományos, művészeti, egészségügyi, humanitárius és sporttevékenységet végeznek a városban.

Idén az egyik kitüntetetett a Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója, egyben a Kisvárda Master Good NB I-es csapatának klubigazgatója, Révész Attila lett, aki az augusztus 20-i városi ünnepségen külföldi útja miatt nem lehetett jelen.

Csütörtökön a kisvárdai polgármesteri hivatal dísztermében, ugyancsak ünnepélyes keretek között adta át a díjat Leleszi Tibor polgármester és dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő. Tőlük, mint lokálpatrióta vezetőktől igazán hitelesen hangzott, hogy méltó helyre került az elismerés, az országgyűlési képviselő beszédében hosszasan sorolta a híres kisvárdai emberek nevét, hozzátéve, kétsége sincs afelől, hogy ez a lista néhány éven belül Révész Attiláéval is bővül.

„Abban biztos vagyok, hogy amilyen sikereket az elmúlt bő évtizedben Kisvárdán elértünk, az párját ritkítja az országban, az eredményeinkre pedig sok neves egyesületnél is büszkék lennének – szólt a jelenlévőkhöz a kitüntetés átvételét követően Révész Attila. – Sok kollégám kemény munkája van a sikerek mögött, ők valamennyien megérdemelnék ezt a díjat, más kérdés, hogy én vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy átvehettem. Köszönöm a kollégáim munkáját és persze azoknak a bizalmát is, akik alkalmasnak találtak erre az elismerésre.”


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló