Reméli, ez még csak a kezdet

2023-04-06 09:33:22
Kisvárda FC

A múlt szombaton duplázó játékosunk sajnálja, hogy nem értek győzelmet a góljai.

A nyolcadik bevetésén szerezte meg első kisvárdai gólját Milos Szpaszics, majd mindjárt a másodikat is. A szerb támadó az első olyan futballistánk az NB I-ben, aki rögtön két gólt szerzett azon a mérkőzésén, amelyen a csapat színeiben először a kapuba talált. Nagy kár, hogy a dupla nem eredményezett győzelmet a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen (2–2) – a 2–0-s vezetés ellenére sem-

„Vártam már, hogy betaláljak, minden meccsre úgy készülök, hogy gólt is tudjak szerezni – mondta Milos Szpaszics. – A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen egész héten jól dolgoztunk, jól is éreztem magam, ennek lett az eredménye, hogy a kapuba találtam. Egyedül persze nem ment volna, az egész csapat tett azért, hogy eredményes legyek végre. Ha lehet választani, akkor a második gólom tetszett inkább, elsősorban azért, mert ballal voltam eredményes, ami a kevésbé erős lábam és maga az akció is szépen felépített volt. Persze, jobb lett volna nyerni, nem volt jó érzés, hogy a lecserélésem után nem sokkal szépített, majd egyenlített is az ellenfél. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, de ez is a futball. Megyünk tovább, jól játszottunk, koncentrálni kell a következő mérkőzésre.”

Még csak január óta tagja a csapatnak Milos Szpaszics, de már láttuk játszani szélsőként, csatárként és az ék mögött is. Melyik az igazi posztja?

„Az ék mögötti, úgynevezett tízes pozícióban érzem magam a legjobban, de természetesen azon a poszton igyekszem helytállni, ahol az edző számít rám – felelte a 25 éves játékos. – Ugyan legutóbb két gólt szereztem, de nem ülhetek a babérokon, a továbbiakban is nagyon sokat kell dolgoznom, hogy a csapatban maradjak. Minden nap bizonyítanom kell, és remélem, ez még csak a kezdet volt.”


A borítófotón: Milos Szpaszicsot nem tudták megállítani az ellenfél védői

Fotó: Móricz Csaba


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló