Réka gólja a kiválasztó tornán

2022-06-13 12:44:00
VLA

Kisvárdai játékos is érintett volt az U14-es lányválogatott közös programjain.

A negyedik „évfolyam” fejezte be a 2018-ban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) támogatásával megkezdett, azóta már teljesen a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) saját programjának tekinthető lány U14-es projektet.

Az idei zárótornáig vezető út 2021 őszén vette kezdetét. A végleges keret kialakulásáig több összetartáson és felkészülési mérkőzésen vettek részt a lányok, az ország több pontján. A válogatókon való részvételt egyesületünk minden esetben támogatta. A felkészülés és válogatás során egyes régiók külön-külön is megmérkőztek egymással, valamint korosztályos fiú csapatokkal is meccseltek a lányok.

A koronavírus-járvány után először, végre ismét mind a négy régió válogatottja pályára léphetett, és a Nyugati-régió, Közép-Magyarország, a Keleti-régió, valamint az Északi-régió 18-18 játékosa között ezúttal is rengeteg tehetséges lányra figyelhettek fel a szakemberek.

A nagyszerű körülmények között, Lipóton rendezett megmérettetésen a szakemberek kiválasztották azokat a játékosokat, akik novemberben a szintén UEFA-rendezésű U15-ös fejlesztési tornán a magyar válogatottat alkothatják majd.

A Keleti-régió válogatottjába egyesületünk játékosa, Márta Réka is bekerült.

Réka elmondta, hogy nagyszerű élményekkel és új barátokkal gazdagodva tért haza a zárótornáról. Külön öröm számára, hogy szereplését sikerült góllal is megkoronázni. Ezen élmények hatására még nagyobb odaadással és motivációval fogja kedvenc sportját űzni.A borítófotón: Márta Réka (5) a Keleti-régió csapatában léphetett pályára


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló