Rangadó és megyei derbik

2022-03-25 13:26:58
VLA

A Várda LA utánpótláscsapatai közül négy is hazai környezetben lép pályára. BEHARANGOZÓ

A Várda LA öt fiúcsapata érintett a hétvégi fordulóban – az U19-esek számára a korosztályos válogatott programja miatt nincs forduló, az U16-osok Puskás Akadémia elleni mérkőzését április végére halasztották.

Rangadó vár az U17-esekre, akik győzelem esetén pontszámban utolérhetik a listavezető vendégeiket, a Debreceni EAC-ot. Az U15-ös csapat a tabellán mögötte helyet foglaló Pécset – amelytől idegenben 2–1-re kapott ki az ősszel – fogadja, míg az U14-esek a listavezető Honvéd vendégei lesznek (az első meccsen a Várkertben 2–0-ra nyertek a fővárosiak). A legkisebbekre (az U13-as és az U12-es korosztályban nem vezetnek tabellát) megyei rangadók várnak a Nyíregyháza Spartacus csapatai ellen.


MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–Debreceni EAC (1.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, ezt tudják a fiúk is és ennek megfelelően készülünk. Hátrom fontos dologra lesz szükségünk, mégpedig motiváltan, koncentráltan és csapatként kell jól működnünk. Minden idegszálunkkal a győzelemre kell törnünk.



MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 15. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (5.)–Pécsi MFC (9.)

Katona György, a VLA edzője: – Rendkívül kemény, párharcerős Péccsel fogunk találkozni. A bajnokságban több csapat számára is meglepetést okoztak a kellemetlen stílusukkal, így nem számíthatunk mi sem könnyű mérkőzésre. A múlt heti összecsapás után bizakodók vagyunk, ha azt a játékot tudjuk tovább folytatni, és elől még élesebbek leszünk, akkor itthon maradhatnak a pontok.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 18. FORDULÓ

Szombat, 12.15: Bp. Honvéd-MFA (1.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – A héten a körülményekhez képest igyekeztünk minél jobban felkészülni a szombaton várható domináns játékhelyzetekre, amelyeket a péntek délutáni edzéssel teszünk teljessé. Az első helyezetthez látogatunk, és a célunk ugyanaz, mintha itthon játszanánk – megszerezni a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–Nyíregyháza Spartacus

Oláh Levente, a VLA edzője: – A jó erőkből álló Nyíregyházát fogadjuk. Jó mérkőzésre van kilátás, amelyen nüanszok döntenek majd a pontok sorsáról. Hazai pályán nem lehet más célunk, minthogy itthon tartsuk mindhárom pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Szombat, 11.30: Várda LA–Nyíregyháza Spartacus

Deák Béla, a VLA edzője: – Vérbeli megyei rangadó vár ránk, amelyre nagyon jól felkészített és szervezett csapat látogat hozzánk. Természetesen hazai pályán a győzelem igényével lépünk pályára. Szeretnénk az őszi döntetlenhez képest játékban is előre lépni, és tetszetős támadófutballal itthon tartani a három pontot.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló