Rangadó a Ferencvárossal

2023-04-25 15:36:26
VLA

Három korosztályos mérkőzés a szerdai programban, ezek közül kiemelkedik U17-eseink fővárosi fellépése. BEHARANGOZÓ

Egyre közelítünk a bajnoki hajrához az U17-es korosztályban, ahol a hazai rendezésű Európa-bajnokság miatt „pörgetik” a mérkőzéseket. Ezúttal is vár az élvonalbeli mezőnyre hétközi forduló, amelynek keretében a mezőnyt a rájátszásban veretlen teljesítménnyel vezető kisvárdai csapat nagyot léphet álmai megvalósulása felé. A Fradival az alapszakaszban idegenben találkozott csapatunk, és akkor 2–1-re nyert, az A csoportos rájátszás első körében pedig a Várkertben gólnélküli döntetlen született.

Szerdán még két korosztályunk, az U13-as és az U12-es csapat lép pályára, ők a DEAC ellen korábbról elhalasztott mérkőzést pótolják a Várkertben.


MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 11. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Ferencváros (5.)–Várda LA (1.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Nehéz hétnek a közepén mérkőzünk meg a Ferencvárossal. Jó csapathoz látogatunk, a tavalyi ezüstérmeshez. Azt várjuk a mérkőzéstől, hogy ugyanazt a megalkuvást nem tűrő játékot produkáljuk, amit eddig is fegyelmezetten, koncentráltan és nagyon okosan produkáltunk, kiegészítve jó egyéni teljesítményekkel. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 18. FORDULÓ

Szerda, 12.00: Várda LA–Debreceni EAC

Deák Béla, a VLA edzője: – A hétvégén mutatott játékunkat és mentális szintet szeretnénk állandósítani, ha ez sikerül, akkor boldogok és büszkék leszünk. Heti célkitűzésünk, hogy sok gólt szerezve remélhetőleg kapott gól nélkül, domináns futballal hozzuk le a mérkőzéseket.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 18. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Várda LA–Debreceni EAC

Oláh Levente, a VLA edzője: – Ezen a héten két mérkőzés is szerepel a programban, szerdán és szombaton is pályára lépünk. Kíváncsian várom, mire leszünk képesek, mivel az egyébként is szűk keretünkből, akadnak hiányzók. A hétközi fellépésen a jó erőkből álló, DEAC csapatát fogadjuk, a helyzeteink kihasználásával akadnak gondjaink, remélhetőleg már a szerdai találkozón lépünk egyet előre ezen a téren. Szeretnénk dominálni a mérkőzésen és tudatos, jó játékkal, hazai környezetben, győztesen elhagyni a játékteret.


A borítófotón: A Várda LA (pirosban) és a Ferencváros legutóbb 0–0-ra végzett egymással a Várkertben

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló