Premier a Vidi otthonában

2018-07-21 18:13:13
Kisvárda FC

Története első NB I-es mérkőzését a Mol Vidi FC otthonában, Felcsúton játssza a Kisvárda Master Good.

A kisvárdaiak első NB I-es meccsén az alábbi lesz a csapat összeállítása: Felipe – Parcvanija, Izing, Jánvári – Lucas – Lukjancsuk (Beriosz, 39.), Karaszjuk, Misic (Gosztonyi, 78.), Vári B. – Ilics (Hej, a szünetben), Sinder. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász R., Fiola, Tamás K. – A. Hadzic (Nikolov, 70.), Kovács I., Pátkai, Varga J. – Lazovics (Sós B., 58.), M. Scsepovics (Sz. Scsepovics, a szünetben).

Történelmi labdaérintés: 1:07 perc után, miután lesre szaladt Marko Scsepovics, szabadrúgást végezhetett el a Várda, az élvonalban először Temur Parcvanija rúghatott labdába.

Az első kapu felé tartó labda pedig Brana Ilicsé, beadásszerű lövése után Kovácsik húzta le a labdát az 5. percben.

12. perc: Kovács István és Jánvári ütközött a tizenhatos előterében, a játékvezető szabályosnak ítélte, Vári megmozdulását viszont szabálytalannak Lazoviccsal szemben. Nemcsak tizenegyest ítélt a bíró, hanem kiállította a szabálytalankodó kisvárdai játékost. Marko Scsepovics bal alsó sarokba tartó büntetőjét Felipe kivédte.

16. perc: Megszerezte a vezetést az emberelőnyben játszó Vidi. Nego jobboldali beadása után Lazovics középről, 10 méterről ballal a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1–0.

28. perc: Misic 28 méteres szabadrúgásból kevéssel lőtt a léc fölé.

31. perc: Szép várdai támadás futott a jobb oldalon, Lukjancsuk futtatta Sindert, akinek beadása után Misic vette le a labda, majd 20 méteres, jobblábas lövését Kovácsik védte.

33. perc: Miközben villámok cikáznak az égen, Kovács István lőtt 18 méterről lőtt fölé.

35. perc: Kovács István futtatta a jobb oldalon Negót, akinek beadását Marko Scsepovics úgy lőtte a gólvonalon túlra, hogy Felipe beleütött a labdába, de az asszisztens jelezte, hogy a labda átjutott a gólvonalon, 2–0.

39. perc: Lukjancsuk helyett Beriosz a pályán.

43. perc: A cseresorban melegítő Gosztonyi kapott sárga lapot, miután a pályára belépve hozzáért a labdához. Az ebből járó közvetett szabadrúgás után Juhász Roland közelről lőtt a kapuba, 3–0.

Véget ért az első félidő.

Cserék a szünetben: Sztefan Szcsepavics váltotta testvérét, Markót, Ilics helyére pedig Hej érkezett.

Visszanézve a szünetben a harmadik gól előtti szituációt: a beadást követően már az alapvonal mögött pattant le a labda, Gosztonyi pedig mintha nem a pályára lépett volna be, hanem inkább csak a cserezónát jelölő bójasort hagyta el. Miként a kiállításnál, megint patikamérlegen mért Bognár Tamás játékvezető.

58. perc: Lazovics helyett Sós Bence a pályán.

63. perc: Pátkai 25 méteres lövése után tolta ki a labdát a léc alól Felipe.

64. perc: Hadzic fejese után védett nagyot Felipe.

70. perc: Hadzic helyére Nikolov érkezett, előtte Jánvári beadását úgy blokkolták, hogy a várdai játékosról ment ki a labda.

72. perc: Sinder középre tartó, 25 méteres lövését védte üggyel-bajjal Kovácsik.

77. perc: Misic helyén Gosztonyi.

85. perc: Kovács István lőtt 18 méterről lőtt fölé, miután befejeződött Felipe ápolása.

94. perc: Sztefan Scsepovics góljával alakult ki a 4-0-s végeredmény


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló