Pontot mentve és magabiztosan

2019-11-05 08:59:39
VLA

Lányfoci: A Farkasok játszották a főszerepet a hétvégi bajnokikon.

Mozgalmas mérkőzést játszottak U19-es lányaink a szomszédvár Cigánd ellen. A mieink magabiztosan játszottak, de csak 1–0-ra vezettek, a vendégek pedig váratlanul egyenlítettek a második félidő derekán. A 85. percben újra sikerült megszerezni a vezetést, ám ekkor kapusunkat, Oláh Ágnest kiállították, és a 88. valamint a 92. percben szerzett gólokkal fordított a Cigánd. Az utolsó támadásból, a 93. percben azonban Farkas Ágota is betalált, így sikerült megmenteni egy pontot egy olyan meccsen, amit a játék képe alapján meg kellett volna nyerni.

Ennél kevesebb izgalmat tartogatott U14-es csapatunk mezőkövesdi mérkőzése, amelyet az öt gólig jutott Farkas Felícia vezérletével simán megnyertek a várdaiak.


LÁNY U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ

Várda LA–Cigánd SE 3–3 (1–0)

VLA: Oláh Á. – Mező E. (Dajka A.), Kiss F., Zelei, Nagy L. (Liptai K.), Krisztián Lilla, Novák P., Vámos V., Demjén Zs. (Balogh G., Ragány), Farkas Á., Baksa L. Edző: Márta Tibor

Gól: Farkas Á. 2, Krisztián Lilla. Kiállítva: Oláh Á. (87. perc)

Márta Tibor: – Az első félidő magabiztos egykapuzása ellenére nem sikerült megnyugtató előnyt szerezni a fordulásig. Ziccerek sora maradt ki. Szünet után sajnos fegyelmezetlen egyéni hibák miatt emberhátrányba és hátrányba kerültünk. A második játékrész egyetlen pozitívuma, hogy tíz emberrel sikerült kiegyenlíteni és így „csak” két pontot veszíteni.


LÁNY U14 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ

Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA 0–6 (0–3)

VLA: Ruprecht – Krisztián Lara, Farkas F., Kolozsi, Molnár L., Ignéczi, Kovács V., Márta R., Kőrösi. Csereként léptek pályára: Nyalka, Plesa, Lengyel R. Edző: Homokiné Bákonyi Mária.

Gól: Farkas F. 5, Molnár L.

Homokiné Bákonyi Mária:Közepes iramú mérkőzésen, szép gólokat szerezve győztek a lányok. Ingadozó teljesítményt nyújtottak a mérkőzésen, de jár a dicséret a csapatnak, mert az alapvető célt maximálisan teljesítette Gratulálok Farkas Felícia kiemelkedő teljesítményéhez!


A fotón: A jelek szerint jól sikerült az U14-es csapat bemelegítése


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló