Pontosan, de nem győztesen

2021-08-23 17:09:43
VLA

Elkezdődött az utánpótlás-idény, elsőként U19-es lánycsapatunk lépett pályára.

Utánpótlás-csapataink közül a lány U19 volt a leggyorsabb, és hétfőn megkezdte szereplését a regionális bajnokság Keleti csoportjában. Az Eger ellen, hazai pályán játszott meccsen gólnélküli döntetlen született, így a mieink pontosan, de nem győztesen kezdték az idényt.


LÁNY REGIONÁLIS U19 KELETI CSOPORT, 1. FORDULÓ

Várda SE–Eger SE 0–0

VSE: Lovas L. – Farkas F., Rácz B., Dudás K. (Molnár L., a szünetben), Plesa T., Farkas B., Jávor Sz. (Balogh G., a szünetben), Tóth L. (Ragány A., 73.), Szabó L. (Vedres, 80.), Szabó K., Vámos V. Edző: Márta Tibor

Márta Tibor: – Tipikus idénynyitó mérkőzés volt, annak minden hátulütőjével. Ismeretlen ellenfél várt ránk, izgalommal teli várakozás jellemzett bennünket, a pályán pedig pontatlan passzok és befejezések, egyénieskedés és túl görcsös akarás. Mindezek ellenére a felkészülési meccsek alapján többet vártam az első mérkőzéstől. Az első játékrészben látottakkal alapvetően elégedettek lehetünk, a széleken sok veszélyes támadást vezettünk, a lányok betartották az utasításokat. Egyedül a gól hiányzott. A fordulás után, ahogy telt az idő, több lett a hiba, fáradtak a lányok. Az ellenfél veszélyes kontrákat vezetett, amelyek a kiemelkedő kapusteljesítménynek köszönhetően eredménytelenek maradtak. Láttuk a hibákat, dolgozunk a javításon.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló