Pénteken indul a VLA-hétvége

2021-10-28 12:57:42
VLA

A Kecskeméten és Pakson szereplő csapatunk is győzelmi reményeket dédelget – BEHARANGOZÓ.

Két utánpótlás-csapatunk már pénteken pályára lép a hosszú hétvégén a bajnoki pontokért: az U19-esek rangadógyanús meccset játszanak Kecskeméten, míg a jó formába lendült U16-os alakulat a paksi fellépésen sem számít esélytelennek.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 8. FORDULÓ

Péntek, 12.00: Kecskeméti TE LA (4.)–Várda LA (2.)

Gerliczki Máté, a VLA edzője: – Ismét rangadót játszunk, a Vác ellenihez hasonlóan újra idegenben. Látjuk, hogy stabil csapat a Kecskemét, emiatt jó és nehéz mérkőzésre számítok. A két meccs között eltelt két hét, ezalatt megint volt időnk arra, hogy fejlődjünk, és az elvégzett munka alapján azt várom a csapattól, hogy jól játsszon, és mindenképpen a győzelem érdekében lépjen pályára.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Péntek, 10.00: Paksi FC (11.)–Várda LA (5.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – Ha az elmúlt hetekből indulok ki, akkor reménykedve várhatjuk a mérkőzést, hiszen bármilyen összetételben is játszottunk, a védelmet sikerült stabilizálni, és a megszerzett pontok száma is megfelelő volt. Örülök annak, hogy a kisebb korosztályból sikerült olyan játékosokat beépíteni, akik teljesen felveszik a versenyt az idősebbekkel is. Ez azt jelenti, hogy jól működnek a képzések és van egymásra építettség. Győzelmi reményekkel utazunk Paksra, erre alapot ad, hogy úgy látom, hétről hétre mentálisan is erősebb a csapat.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-0
2-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-11-27 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló