Passzok, kulcspasszok, faultok

2020-12-17 21:49:27
Kisvárda FC

Három kategóriában is kisvárdai játékos végzett az élen az előző fordulóban.

Ugyan már nyakunkon a Mol Fehérvár elleni idei utolsó bajnoki mérkőzés, de érdemes még elidőzni picit az előző fordulónál, amelyet csapatunk alig két, a mezőny nagyobbik fele pedig egy napja hagyott a háta mögött. Annál is inkább, mert az InStat elemzőrendszer ranglistái alapján az Újpest elleni mérkőzésen (1–1) is születtek jó kisvárdai egyéni teljesítmények.

Az már-már megszokott, hogy Lucasé volt a forduló legtöbb pontos passza és támadópassza, csapatkapitányunk ezúttal mindkét kategóriában 80-as értékkel zárt az élen. Sassá Felcsúton még az elkövetett szabálytalanságok terén „jeleskedett”, ezúttal viszont a kiharcolt faultokban lehetett rá számítani, ötös értékkel négyes holtversenyben az élen végzett, pedig csak az 56. percben lépett pályára. Ha már szabálytalanságok, az elkövetett faultok kategóriájában Lucas negyedmagával lett második, három szabálytalansággal.

Belső védőnk, Cornel Ene 13 párharcából kilencet megnyert, ezzel ebben a kategóriában a forduló negyedik legjobb teljesítményét nyújtotta, míg Hej Viktor két sikeres kulcspasszal négy másik futballistával az élen zárt.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló