Párharcokban erős kapitány

2019-03-18 08:51:29
Kisvárda FC

Beszédesek a statisztikák az Újpest elleni mérkőzést követően.

Az Újpesten elszenvedett vereség (0–1) ellenére is volt olyan játékosunk, aki az élmezőnyben végzett a 25. fordulóban mért adatok, az úgynevezett InStat-mutatók alapján.

Csapatkapitányunk, Lucas a megnyert párharcok kategóriában zárt a harmadik helyen a ferencvárosi Fernando Gorriáran (12) és a szombathelyi Rui Pedro (11) mögött. Lucas 17 párharcból tízet nyert meg.

Teodorosz Beriosz ugyancsak dobogós lett, igaz, az ő dicsősége kétes, hiszen az elkövetett szabálytalanságok terén lett – harmadmagával holtversenyben – a második. Görög belső védőnk négy szabálytalanságot követett el, tőle – valamint a ferencvárosi Sigér Dávidtól és a kispesti Eke Uzomától – csak a szombathelyi Ibrahim Bamgboye faultolt többet, hatot.

Az Újpest–Kisvárda meccsen mért mutatók alapján a hazaiak védője, Mijusko Bojovics bizonyult a legjobbnak, 309-es indexszel, a kisvárdaiak közül Felipe kapus nyújtotta a legjobb teljesítményt (279), amivel négy újpesti (Bojovics, Litauszki Róbert, Bojan Szankovics és Filip Pajovics) mögött az ötödik lett a mezőnyben. A legtöbb sikeres cselt, hatot az újpesti jobbhátvéd Branko Pauljevics mutatta be, Dzenan Burekovicé volt a legtöbb sikeres passz (44), akit Pavlo Lukjancsuk követ 37 sikeres átadással. Lucas 33-as értéke a mezőnyben a negyedik legjobb volt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-27 17:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 16 közé jutásért
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-2
2-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2021-10-22 17:45
OTP Bank Liga, 10. forduló