Párharcokban erős kapitány

2019-03-18 08:51:29
Kisvárda FC

Beszédesek a statisztikák az Újpest elleni mérkőzést követően.

Az Újpesten elszenvedett vereség (0–1) ellenére is volt olyan játékosunk, aki az élmezőnyben végzett a 25. fordulóban mért adatok, az úgynevezett InStat-mutatók alapján.

Csapatkapitányunk, Lucas a megnyert párharcok kategóriában zárt a harmadik helyen a ferencvárosi Fernando Gorriáran (12) és a szombathelyi Rui Pedro (11) mögött. Lucas 17 párharcból tízet nyert meg.

Teodorosz Beriosz ugyancsak dobogós lett, igaz, az ő dicsősége kétes, hiszen az elkövetett szabálytalanságok terén lett – harmadmagával holtversenyben – a második. Görög belső védőnk négy szabálytalanságot követett el, tőle – valamint a ferencvárosi Sigér Dávidtól és a kispesti Eke Uzomától – csak a szombathelyi Ibrahim Bamgboye faultolt többet, hatot.

Az Újpest–Kisvárda meccsen mért mutatók alapján a hazaiak védője, Mijusko Bojovics bizonyult a legjobbnak, 309-es indexszel, a kisvárdaiak közül Felipe kapus nyújtotta a legjobb teljesítményt (279), amivel négy újpesti (Bojovics, Litauszki Róbert, Bojan Szankovics és Filip Pajovics) mögött az ötödik lett a mezőnyben. A legtöbb sikeres cselt, hatot az újpesti jobbhátvéd Branko Pauljevics mutatta be, Dzenan Burekovicé volt a legtöbb sikeres passz (44), akit Pavlo Lukjancsuk követ 37 sikeres átadással. Lucas 33-as értéke a mezőnyben a negyedik legjobb volt.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló