Párharcok és cselek

2020-03-09 16:27:07
Kisvárda FC

Kiderült, néhány jó egyéni teljesítmény még nem eredményez csapatsikert.

A szombaton látottak alapján annyira nem meglepő, hogy a forduló válogatottjában ezúttal egyik fórumon sem került kisvárdai játékos. Az azonban kisebbfajta meglepetés, hogy az InStat meccselemző rendszerben így is van listavezetőnk. Nem is egy…

Arról a múlt heti egyik híradásunkban beszámoltunk, hogy a Kisvárda Master Good a legpárharcerősebb csapat az NB I-ben. Ezúttal csapatszinten ugyan elveszítettük a párharcokat Debrecenben (53–47% oda), de Rubus Tamás ebben a műfajban az egész forduló legjobbját produkálta – nem először. Belső védőnk 20 egyéni összecsapásából 16-ot nyert meg, és a dobogón még ott találjuk Claudiu Bumbát, aki a diósgyőri Florent Hasanival együtt holtversenyes harmadik 15/27-es mutatóval. A sikeres támadópasszok kategóriában Rados Protics ötödik lett 40-es értékkel (ötven kísérletből).

Bumbának még három dobogós helyezése van, abból kettő első, igaz, az egyik kétes dicsőség. Övé a legtöbb elszenvedett szabálytalanság (6), de a legtöbb elkövetett (5) is, utóbbi hármas holtversenyben két Puskás Akadémia-játékossal, Nagy Zsolttal és Yoell Van Nieff-fel. Román középpályásunk mutatta be a második legtöbb sikeres cselt, számszerint hetet, amivel a 11 driblivel éllovas Hasani mögé szorult.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló