Páratlanul nagy sorozat

2024-05-25 11:47:12
VLA

A Várda LA U19-es csapata fordított és nyert a Fradi ellen, hazai pályán 54 meccs óta veretlen, ám lemaradt a bronzéremről. EDZŐI ÉRTÉKELÉSEKKEL

MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 22. FORDULÓ

Várda LA–Ferencvárosi TC 2–1 (0–1)

VLA: Kovács M. – Biljusz, Tenkács, Babics, Benko, Osztrovka, Veress M. (Krucan, 70.), Racskó (Kobeljas, a szünetben), Rózsa S. (Fedorov, a szünetben), Puporka, Kancsij (Prjamov, a szünetben). Edző: Kornutjak Volodimir

Gól: Kobeljas (51.), Fedorov (75.), illetve Bolgár (37.)

Kornutjak Volodimir: – Az első félidőben tompán és enerváltan játszottunk, az ellenfél megérdemelten szerzett vezetést. A szünetben négy pozícióban is változtattunk, ennek hatására sikerült megfordítanunk az eredményt. Megérdemelt győzelmünkkel tovább építettük páratlan sorozatunkat, hiszen a VLA U19-es csapata hazai pályán több mint négy éve veretlen, és ez a sorozat ötvennégy hazai bajnoki mérkőzést foglal magában. Óriási gratuláció ezért a csapatnak, a stábnak és mindenkinek, aki részese volt.

MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 21. FORDULÓ

Ferencvárosi TC–Várda LA 4–2 (2–1)

VLA: Mihajljuk – Horvát A., Bac, Bobal (Petics, 67.), Fedor A. (Fidler, 85.), Knisz, Jazsik, Levrinec (Badari, 77.), Veprik, Lics (Bíró B., 67.), Lupij (Zámbori, 85.). Edző: Csernijenko Ruszlan

Gól: Császár L. (38.), Czinege (42.), Berki (66.), Fekete D. (80.), illetve Levrinec (4.), Veprik (51.). Kiállítva: Jazsik (55.)


Csernijenko Ruszlan: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már a harmadik percben is volt helyzetünk, a második lehetőségünket gólra váltottuk, aztán a következő húsz percben további helyzeteink voltak. Ha ezekből egyet is értékestünk, kétgólos lehetett volna az előnyünk. Nyilvánvalóan a mi hibánk, hogy elengedtük ezt a lehetőséget, utána a Ferencváros nagy erőket mozgósítva a szünet előtt és után is két-két gólt szerzett, amihez hibás játékvezetői döntések is kellettek három esetben, valamint a kiállítás is furcsa körülmények között született meg. A második félidőben már nem volt esély a pontszerzésre, holott sikerült kiegyenlítenünk, ami után tíz ember ellen már emberelőnyös szituációkat tudott teremteni a Fradi, és megnyerte a mérkőzést.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni EAC 2–0 (1–0, 2–0, 2–0)

VLA: Szvisztyunov.– Szmilnjak, Skurak, Sajtos, Csendes Zs., Kulik, Povhanics, Simkiv, Paronai. Csereként lépett pályára: Halász E. (kapus), Grica, Takács D., Popovics, Kapitány, Szpivák, Fedor O. Edző: Oláh Levente

Gól: Simkiv (2. és 29.).

Oláh Levente: – Akadozott a játékunk, rendre rossz döntéseket hoztunk a középső illetve a támadó harmadban, hiányzott a kreativitás a támadásainkból. Ennek ellenére minimális célunkat sikerült elérni és győzelemmel búcsúztunk ettől a bajnokságtól, amihez gratulálok a csapatnak.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni EAC 7–1 (1–1, 2–1, 5–1)

VLA: Éles N. – Obsitos, Koszta Cs., Szabó Á., Fráter, Sztolykó, Vaszilykiv, Illés P., Osztroha Á. Csereként lépett pályára: Mészáros M. (kapus), Varga I., Balogh G., Nagy P., Nagy Á., Németh B., Beresnyák. Edző: Baksa ZoltánGól: Illés P. (7., 58. és 75.), Németh B. (23. és 51.), Balogh G. (53.), Sztolykó (79.).

Baksa Zoltán: Nem kezdtük jól a mérkőzést, ellenfelünk már rögtön az elején betalált, ez egy kicsit bizonytalanná tett minket, a megszokottól több volt a ki nem kényszerített hiba. Ahogy telt az idő, úgy a csapat is egyre magabiztosabb lett, átvettük a játék irányítását, nagyszerű támadásokat vezettünk, melyekből szép találatok születtek. Győzelmünk teljesen megérdemelt, gratulálok a csapatnak!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló