Pályaavatónak is minősül a kupameccs

2023-09-14 12:41:54
Kisvárda FC

Játszottunk már Pilisen, ám nem ott, ahol a vasárnapi kupameccsen szereplünk majd.

Négy évvel ezelőtt játszottunk már Pilisen kupameccset, akkor 1–0-ás győzelemmel jutottunk tovább a Pest megyei I. osztályú csapaton. Mégis, új környezetben lépünk majd pályára a vasárnap 15 órakor kezdődő újabb Mol Magyar Kupa-összecsapáson, hiszen a múlt héten átadott vadonatúj Gubányi Károly utcai sporttelepen lesz a mérkőzés. Az új létesítményben csapatunk fellépése jelenti az első tétmeccset, a múlt héten a Ferencváros öregfiúk vendégjátéka kapcsán avatták fel ünnepélyesen is a sporttelepet. Előtte került sor a Halgas Tibor utánpótlás emléktornára – a korábbi ferencvárosi játékos volt az edzője a Pilisi LK-nak, amikor legutóbb ott jártunk, aki aztán néhány hónap múlva – edzésről hazafelé tartva – autóbalesetben hunyt el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a helyszínen válthatnak belépőt 1500 forintos áron, a diák-nyugdíjas belépők 800 forintba kerülnek majd.

Ami pedig az ellenfelet, a Pilisi LK-t illeti, a Pest megyei bajnokság őszi szezonjában az eddigi négy meccséből kettőt nyert meg egy-egy döntetlen és vereség mellett. Legutóbbi a patinás Vác VLSE otthonában aratott kiütéses, 4–0-ás győzelmet, a gólok közül kettőt a 25 éves Tóth Ádám szerzett, rá érdemes lesz tehát külön is odafigyelni.

A támadó négy éve, 2019. szeptember 22-én ellenünk is játszott, a kezdőcsapatban kapott helyet, rajta kívül az akkori keretből Krizsán Bence és Csikós Ferenc tagja még jelenleg is a vasárnapi ellenfélnek. A mieink közül a jelenlegi keretből Lucasnak és Bohdan Melniknek lehet emlékképe a négy évvel ezelőtti mérkőzésről, ők mindketten végigjátszották azt a mérkőzést, amelyet Tischler Patrik 77. percben szerzett tizenegyesgóljával nyertünk meg 1–0-ra.


A borítófotón: A múlt heti pilisi pályaavató ünnepélyes pillanata

Fotó: Pilisi LK


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló