Paksi kirándulással kezdik a tavaszt

2020-02-29 09:13:27
VLA

Az élvonalbeli szereplő középső szekciós csapataink vasárnap idegenben lépnek pályára – BEHARANGOZÓ

A Várda LA I. osztályú bajnokságban szereplő U14-es és U15-ös csapata is megkezdi tavaszi menetelését, ráadásul rendhagyó módon a második fordulóval, hiszen a bajnokság első idei mérkőzését a Kecskeméti TE kérésére más időpontban rendezik meg. Csapataink vasárnap, immár a meterológiai tavasz első napján 10 órakor lépnek pályára a Paks otthonában.

A 14 év alatti korosztályban a VLA együttese a tabella 5. helyén tanyázik, a Paks pedig a 14. helyet foglalja el, az őszi forduló mérkőzése hazai környezetben 5–1-es kisvárdai sikert hozott.

„A felkészülésünk jól sikerült, de az elmúlt napokban tomboló vírus meg-, illetve visszafertőzte a keret jelentős részét. Ettől függetlenül bízom a csapatban, hogy sikeresen tudjuk venni ezt az akadályt. Az ellenfél sokkal jobb annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, ennek ékes bizonyítéka, hogy a hétvégén idegenben legyőzte a jó erőkből álló Illés Akadémiát. Nehéz mérkőzésre számítok, amelyen fel kell használnunk az őszi mérkőzés tapasztalatait” – mondta Deák Béla az U14-es csapat edzője.

Ami a 15 év alatti korosztályt illeti, a VLA a tabella nyolcadik helyén áll, míg a Paks a 11. pozícióban várja a vasárnapi találkozót, és az előző augusztusi mérkőzésük a Várkertben 4–1-es hazai győzelemmel zárult.

„ Az első fordulót betegség miatt kihagytuk a Kecskemét kérésére. Az igazsághoz tartozik az, hogy mi sem tudtunk volna kiállni hasonló okok miatt, de Munkács elleni felkészülési mérkőzéssel hangoltunk a paksi összecsapásra. A felkészülési mérkőzések arra szolgálnak, hogy egyrészt gyakoroljuk mindazt, amit a bajnoki mérkőzéseken is szeretnénk visszalátni, másrészt a felmerülő hibák mutassák meg azt az irányt, ami felé szeretnénk a továbbiakban fejlődni. Mindent megteszünk, hogy eredményesen zárjuk az első bajnoki mérkőzésünket, amihez jó csapatmunkát, magas koncentrációt és odaadást várunk a játékosoktól”– nyilatkozta Révész Csaba az U15-ös csapatunk edzője.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló