Ötven meccs Újpesttől Újpestig

2021-03-18 14:26:47
Kisvárda FC

Belső védőnk ott jubilált, ahol az első NB I-es mérkőzését is játszotta.

Ötvenedik élvonalbeli mérkőzését játszotta szombaton, az Újpest ellen Cornel Ene. Belső védőnk abban a stadionban jubilált, ahol első mérkőzésén is viselte a kisvárdai mezt – a Szusza Ferenc Stadionban. Az akkor, vagyis 2018. augusztusában a klub történetének harmadik élvonalbeli meccse volt, a mostani a kilencvenkettedik. Sok vagy kevés, hogy ezek közül ötven alkalommal lehetőséghez jutott a szatmárnémeti illetőségű játékosunk?

„Bizonyos értelemben sok, más megvilágításban lehetne több is, de nem vagyok elégedetlen, és bízom benne, hogy a nyárig tovább fog gyarapodni a mérkőzéseim száma – mondta Cornel Ene, miután átadtuk neki klubunk ajándékát a jubileum apropóján. – Két és fél éve vagyok itt, azóta folyamatosan fejlődik a klub, a csapat eredményei is egyre jobbak. Most ugyan megtorpantunk egy kicsit, de bízom benne, hogy a bajnokság végéig javítani tudunk a helyezésünkön, és benne leszünk az első ötben, miközben bejutunk a kupadöntőbe is.”

Cornel Ene az eddigi 50 mérkőzése közül 46-ot a kezdőcsapat tagjaként játszotta, 42 alkalommal az elejétől a végéig a pályán volt, háromszor volt le- és négyszer becserélve, míg egyszer kiállították, 4133 percet töltött a pályán kisvárdai játékosként. Tizenegy sárga lapot kapott, egy-egy gól és gólpassz fűződik a nevéhez.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló