Ott folytatta, ahol abbahagyta

2019-07-03 17:08:02
Kisvárda FC

Az FK Minaj ellen játszottuk első nyári edzőmeccsünket.

Napra pontosan egy hónappal a bajnoki rajt előtt, lejátszotta első nyári edzőmérkőzését csapatunk, amelynek keretében helyet kapott a néhány órával korábban Újpestről igazolt Tischler Patrik is. Miriuta László vezetőedző kettéosztotta a keretet, a játékosok többsége egy-egy félidőt volt a pályán. Kihagyta a mérkőzést a sérült Anderson Pico és Cornel Ene valamint ezúttal Brana Ilics sem állt rendelkezésre.

Az ukrán másodosztályú FK Minajban több ismerős arc is feltűnt. Andrij Cserepko a nyáron éppen Kisvárdáról igazolt a szerdai ellenfélhez, amelynek szakmai stábjában korábbi játékosunk, Volodimir Kornutjak is feltűnt. A kevés eseményt hozó első félidő végén némileg váratlanul megszerezte a vezetést a Minaj, így a vendégek térhettek előnnyel pihenőre.

A második félidő teljesen más képet festett, a kisvárdaiak nagy nyomást helyeztek ellenfelükre, és amikor végre megtört a jég, a henger is beindult. Mondhatjuk, Sztavrosz Cukalasz ott folytatta, ahol május 19-én a Mezőkövesd ellen abbahagyta, hiszen ugyanabba a kapuba fejelte az egyenlítő gólt, ahova a bajnokság utolsó meccsén a másodikat. Görög középpályásunk szerezte az utolsó, negyedik találatunkat is, de közben Gheorghe Grozav is duplázott. Jól szállt be Hugo Seco is, aki két gólpasszt adott. A vége tehát 4–1 lett, kezdésnek nem volt ez olyan rossz.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Kisvárda Master Good–FK Minaj (ukrán) 4–1 (0–1)

Várkerti Stadion, 400 néző, v.: Karakó.

KISVÁRDA. 1. félidő: Zöldesi – Melnik, Rubus, Kravcsenko, Baranyai – Karaszjuk, Szőr – Gosztonyi, Délczeg, Sassá – Negrut. 2. félidő: Minca – Hej, Beriosz, Rubus (Elek Ádám), Protics – Lucas, Cukalasz – Hugo Seco, Grozav, Kovácsréti – Tischler

Gól: Cukalasz (2), Grozav (2), ill. Pinasenko


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő