Ötödször is Kravcsenko!

2019-12-03 12:21:39
Kisvárda FC

Azért a csapattársak sem hagyták magára a három fronton is beválogatott védőnket.

Lassan kihagyhatatlan lesz a forduló válogatottjaiból Anton Kravcsenko. Azok után, hogy belső védőnk a DVSC elleni mérkőzést követően a csakfoci.hu portálon, az InStatnál és a Nemzeti Sportnál is bekerült az NB I legjobbjai közé (sőt, a zbirna.com oldalon a hét összukrán álom tizenegyében is bekerült), a Honvéd elleni teljesítménye után megint triplázott, és mindhárom fórumon tagja lett a forduló válogatottjának.

Egyik helyen sem hagyták magára őt a kisvárdai futballisták, hiszen az InStat értékindexei alapján Hej Viktor és Gheorghe Grozav is bekerült a legjobbak csapatába, Lucas pedig a csakfocinál és a Nemzeti Sportnál is csapattag lett. Kravcsenkót egyébként a csakfoci.hu az őszi szezonban immár ötödször jelölte a forduló válogatottjába.

Az InStat válogatottja a 14. fordulóban: Kosicky (DVSC) 347 – Pauljevics (Újpest) 322, Hej (Kisvárda Master Good) 296, Kravcsenko (Kisvárda Master Good) 319, Silye (Mezőkövesd) 291 – Grozav (Kisvárda Master Good) 329, Karnyicki (Mezőkövesd) 344, Kovács I. (Mol Fehérvár FC) 368, Isael (Ferencváros) 400 – Feczesin (Újpest) 331, Garba (DVSC) 299.

A csakfoci.hu válogatottja a 14. fordulóban: Kosicky (DVSC) – Szatmári (DVSC), Kravcsenko (Kisvárda Master Good), Silye (Mezőkövesd) – Nwobodo (Újpest), Lucas (Kisvárda Master Good), Kovács I. (Mol Fehérvár FC), Csiki N. (Kaposvár) – Isael (Ferencváros), Garba (DVSC), Feczesin (Újpest).

A kisvárdai játékosok beválogatását így értékelte a portál:

Anton Kravcsenko: Az ukrán védő csapata legjobbja volt, védekezésben és támadásban is kimagasló teljesítményt nyújtott. Az első gól előtt ő csúsztatott Gosztonyi elé, míg a saját kapuja előtt Lanzafamét gátolta meg a gólszerzésben egy fontos mentéssel.

Lucas: Remekül szűrt a középpályán, jól játszotta meg a labdákat. A hajrában gólpasszt adott Grozavnak, amivel eldőlt a mérkőzés.

A Nemzeti Sport válogatottja a 14. fordulóban: Kosicky (DVSC) – Juhász R. (Mol Fehérvár FC), Kravcsenko (Kisvárda Master Good), Szatmári Cs. (DVSC) – Kovács I. (Mol Fehérvár FC), Lucas (Kisvárda Master Good), Isael (Ferencváros), Nguen (Ferencváros) – Garba (DVSC), Feczesin (Újpest), Boli (Ferencváros).


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló