Ötödször is idegenben

2020-02-04 15:41:33
Kisvárda FC

A szerdai mérkőzés játékvezetőjével eddig mindig vendégségbe utazva találkoztunk.

A 240. élvonalbeli mérkőzéséből szerdán a Kisvárda Master Good csapatának ötödször vezető Andó-Szabó Sándor dirigálja csapatunk szerdán 18 órakor kezdődő zalaegerszegi összecsapását. A 40 éves sporttárs eddigi rendre idegenben vezetett a Kisvárdának – most sem lesz ez másként.

A 2018-2019-es bajnokságban ő fújta az Újpesten és Pakson egyaránt 1–0-ra elveszített bajnokinkat, közte pedig a Felcsúton 4–0-ra megnyert mérkőzésünket. Így aztán részese lehetett a máig legfölényesebb kisvárdai NB I-es győzelemnek. A mostani bajnokságban a debreceni meccsünkön fújta a sípot, akkor 4–1-re kaptunk ki. Az eddigi négy meccsen tehát egy győzelem és három vereség a mérlegünk, a gólkülönbség 5–6.

Ezeken a meccseken egy-egy tizenegyest ítélt a kárunkra (az újpesti Novothny Soma kihagyta) és a javunkra (Horváth Zoltán Felcsúton belőtte), az egyetlen piros lapot a Puskás Akadémia játékosának, Sós Bencének mutatta fel. A sárga lapokat bőszen szórta, a négy meccsen összesen 23-szor kapta elő a zsebéből, 14-szer kisvárdai játékosnak mutatta fel, a legtöbbször Rados Proticsnak, három alkalommal, míg Teodorosz Beriosznak kétszer.

Andó-Szabó Sándor munkáját Zalaegerszegen oldalvonali asszisztensként Szalai Balázs és Szécsényi István, alapvonali asszisztensként pedig Vad István és Kulcsár Katalin segíti majd, a tartalékjátékvezetői szerepkört Horváth Róbert tölti be.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló