Ötödikek egymás között

2021-07-14 20:33:54
Kisvárda FC

A hazája bajnokságában velünk azonos pozícióban végzett izraeli csapat a csütörtöki ellenfél.

A magyar és az izraeli bajnokság ötödik helyezettje találkozik egymással NB I-es csapatunk utolsó ausztriai edzőmeccsén. A találkozó a hazautazás előtti utolsó napon, csütörtökön 18 órától esedékes, az eredeti helyszín Jennersdorf lett volna, de végül a közeli Söchau lesz a házigazda.

Az ellenfél pedig a Maccabi Petah Tikva, amely csapat hasonló pozícióban zárt hazája bajnokságában, mint a Kisvárda Master Good. Sorait többségében izraeli játékosok alkotják, de keretükben találni két panamai, valamint egy-egy brazil és nigériai légióst. Csapatunkból nem léphet pályára a sérüléssel bajlódó Nagy Mihály Krisztián, az eddigi meccseket civilből figyelő csapatkapitány, Lucas viszont már tagja lesz a meccskeretnek.


Ezzel egyidőben tartalékcsapatunk, az NB III-as Kisvárda Master Good II Kapfenbergbe utazik, ahol a helyi másodosztályú klub második számú alakulata ellen játszik. A minden bizonnyal fiatalok alkotta csapatban vélhetően hemzsegnek majd a tehetségek, hiszen a kapfenbergi az egyik kiemelt utánpótlásnevelő akadémia Ausztriában.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló