Ötödikek egymás között

2021-07-14 20:33:54
Kisvárda FC

A hazája bajnokságában velünk azonos pozícióban végzett izraeli csapat a csütörtöki ellenfél.

A magyar és az izraeli bajnokság ötödik helyezettje találkozik egymással NB I-es csapatunk utolsó ausztriai edzőmeccsén. A találkozó a hazautazás előtti utolsó napon, csütörtökön 18 órától esedékes, az eredeti helyszín Jennersdorf lett volna, de végül a közeli Söchau lesz a házigazda.

Az ellenfél pedig a Maccabi Petah Tikva, amely csapat hasonló pozícióban zárt hazája bajnokságában, mint a Kisvárda Master Good. Sorait többségében izraeli játékosok alkotják, de keretükben találni két panamai, valamint egy-egy brazil és nigériai légióst. Csapatunkból nem léphet pályára a sérüléssel bajlódó Nagy Mihály Krisztián, az eddigi meccseket civilből figyelő csapatkapitány, Lucas viszont már tagja lesz a meccskeretnek.


Ezzel egyidőben tartalékcsapatunk, az NB III-as Kisvárda Master Good II Kapfenbergbe utazik, ahol a helyi másodosztályú klub második számú alakulata ellen játszik. A minden bizonnyal fiatalok alkotta csapatban vélhetően hemzsegnek majd a tehetségek, hiszen a kapfenbergi az egyik kiemelt utánpótlásnevelő akadémia Ausztriában.


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2023-04-09 16:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
1-0
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló