Ötödikek az elitben

2021-12-03 19:58:48
VLA

A mezőny első felében végzett az edzőink alkotta futballcsapat az Akadémiák Viadalán.

Hagyományteremtő szándékkal a DVTK LSA szervezésében pénteken Miskolcon rendezték meg az Akadémiák Viadala teremlabdarúgó-tornát, amelynek helyszíne a nemrégiben átadott multifunkcionális csarnok, a DVTK női kosárlabdázóinak otthona volt. A rendezvényre meghívást kaptak a tíz magyarországi kiemelt futballakadémia csapatai (amelyben az akadémiák alkalmazottjai, többnyire az egykori futballistákból álló edzők kaptak helyet), az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Labdarúgó-szövetség csapata. Lemondások miatt végül a Diósgyőr testvérakadémiája, a szlovákiai Kassa legénységével töltötték fel a mezőnyt, amelyből nem hiányozhatott a Várda Labdarúgó Akadémia csapata sem.

A 11 résztvevő alkotta mezőnyben a kisvárdaiak az ötödik helyen, vagyis úgymond a felsőházban végeztek, lemásolva NB I-es csapatunk tavalyi szereplését.

A Várda LA eredményei. Csoportmérkőzések: VLA–Illés Akadémia 2–1, –DVSC 0–1, –MLSZ 1–2. Az 5-8. helyért: VLA–Ferencváros 2–1. Az 5. helyért: VLA–DVTK 1–1 – hétméteresekkel: 3–2

A VLA csapatának tagjai voltak: Petranics Szergej, Ovszijenko Volodimir (kapusok) – Baksa Zoltán, Bodnár László, Csáki Péter, Fodor András, Hegedűs Tibor, Illés Gyula, Katona György, Oláh Gergő, Szabó Mihály, Törtei Tamás (mezőnyjátékosok)


Fotó: Facebook/DVTK LSA


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló